خبرگزاری کار ایران

معاون اداره کل دامپزشکی استان یزد مطرح کرد:

زنگ خطر ابتلا به تب کریمه کنگو با شروع فصل گرما/ توصیه به مردم برای خرید گوشت از مراکز معتبر

زنگ خطر ابتلا به تب کریمه کنگو با شروع فصل گرما/ توصیه به مردم برای خرید گوشت از مراکز معتبر
کد خبر : ۹۱۱۷۲۸

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: با شروع فصل گرما، مردم باید مراقب خطر ابتلا به تب کریمه کنگو باشند.

به گزارش ایلنا، متوسل با اشاره به اینکه بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است، افزود: این بیماری با شروع فصل گرما و فعالیت انگل‌های خارجی به ویژه کنه‌ها بین دام‌ها منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: دام آلوده می‌تواند این ویروس را از راه خون، گوشت و ترشحات منتقل کند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اظهار داشت: این بیماری در دام‌ها علائم خاصی ندارد و تنها به صورت یک تب گذرا است.

متوسل اظهار داشت: این ویروس در انسان علائمی، چون ضعف، بی حالی، استفراغ، درد پشت حدقه چشم دارد که بدن بعد از ۳ تا ۶ روز شروع به خونریزی‌های گسترده و شدیدی می‌کند که اگر به سرعت درمان نشود ممکن است موجب مرگ شود.

وی تأکید کرد: دامداران، چوپانان، واحد‌های کشتارگاهی که در ارتباط با خون و گوشت دام هستند و حتی پرسنل بیمارستانی مرتبط با بیمار تب کریمه و همچنین خریداران گوشت در خطر این بیماری هستند.

متوسل ادامه داد: کنترل دام زنده در کشتارگاه‌ها انجام می‌شود و گوشت بعد از کشتار دام، یک روز در سردخانه نگهداری می‌شود.

معاون سلامت اداره کل دانپزشکی استان گفت: مردم باید گوشت را از جایی تهیه کنند که برچسب و مهر دامپزشکی داشته باشد و در صورت ذبح دام، گوشت را بدون تماس مستقیم با دست به مدت ۲۴ ساعت در قسمت پایین یخچال نگهداری کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز