از سویی یک محیط بانان صورت گرفت :
رهاسازی یک بهله عقاب پس از تیمار در قصرشیرین
رییس اداره حفاظت محیط زیست قصرشیرین گفت : یک بهله عقاب پس از تیمار توسط محیطبانان این شهرستان روز چهارشنبه در طبیعت رها شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه ،پژمان فتاح پور رییس اداره حفاظت محیط زیست قصرشیرین گفت : این عقاب که به صورت زخمی در طبیعت رها شده بود، توسط نیروهای ارتش به اداره حفاظت محیط زیست این شهرستان تحویل شد و پس از مداوا با سلامت کامل در دامن طبیعت رهاسازی شد.
وی گفت : عقاب کوهستانی یک پرنده شکاری از تیره عقابیان است که از پرندگان حفاظت شده محسوب شده و زنده گیری و نگهداری آن منع قانونی دارد.
وی با گرامیداشت روز زمین پاک (سوم اردیبهشت) افزود: در سراسر نقاط جهان این روز توسط دوستداران محیط زیست گرامی داشته میشود که شعار امسال روز زمین پاک «سازگاری با تغییرات آب و هوایی» است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست قصرشیرین گفت: پاک نگه داشتن زمین یکی از مولفههای اصلی حفظ محیط زیست و به تبع آن حفظ بهداشت و سلامت انسان ها است که به یک روز خاص محدود نمیشود، ولی به خاطر یادآوری اهمیت این مساله به همگان و ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست این روز با نام زمین پاک نامگذاری شده است.
فتاح پور ادامه داد: این اداره هر ساله با برگزاری آیینهایی نظیر پاکسازی عرصههای طبیعی و تفرجگاهی شهرستان با همکاری دوستداران محیط زیست و نصب پلاکارد در سطح شهر و توزیع تراکتهای زیست محیطی در بین شهر وندان این روز را گرامی داشته است.
وی گفت: در سال جاری با توجه به وضعیت کنونی از نظر شیوع بیماری کرونا و در راستای اجرای دستورالعملهای صادره ستاد ملی مبارزه با این بیماری، از برگزاری مراسم پاکسازی صرف نظر کردیم، ولی به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و نیز حفظ پاکیزگی محیط از زباله اقداماتی از جمله تشدید اکیپهای گشت و کنترل در سطح مناطق و ارایه تذکرهای لازم به افراد و انسداد بعضی مسیرهای منتهی به مناطق تفرجگاهی انجام شده است.
وی افزود: از عموم مردم که نسبت به حفظ محیط زیست و پاکیزه نگه داشتن طبیعت توجه خاص دارند قدردانی میکنیم و از افرادی که سهوی حفظ محیط زیست برای آنان در اولویت کمتری برخوردار است درخواست میکنیم که حساسیت بیشتری را نسبت به رعایت ملاحظههای زیست محیطی به خرج دهند.
رییس اداره حفاظت محیط زیست قصرشیرین گفت: مردم در شرایط کنونی از رها کردن دستکش و ماسکهای مصرف شده به روی زمین و یا در دل طبیعت خودداری کنند چه بسا این اقدام ضمن عدم رعایت موازین زیست محیطی، زمینه برای انتشار بسیاری از بیماریها در بحران کنونی کرونا را فراهم میکند.
وی افزود: مردم و دوستداران طبیعت میتوانند مسایل و مشکلات زیست محیطی و یا تخلفات حوزه شکار و صید را با شماره تلفن چهار رقمی ۱۵۴۰ و یا شماره ۰۸۳۴۲۴۲۴۹۷۷ اطلاع رسانی کنند.