خبرگزاری کار ایران

فرمانده سپاه عاشورا:

به صف کردن مردم برای ثبت‌نام و دریافت بسته‌های حمایتی در شأن مردم نیست/ کم‌کاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بهینه‌سازی قرنطینه/خانواده ها نگرانی درباره فرزندانشان در مراکز نظامی نداشته باشند

به صف کردن مردم برای ثبت‌نام و دریافت بسته‌های حمایتی در شأن مردم نیست/ کم‌کاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بهینه‌سازی قرنطینه/خانواده ها نگرانی درباره فرزندانشان در مراکز نظامی نداشته باشند
کد خبر : ۹۰۱۸۶۷

فرمانده سپاه عاشورا گفت: همواره باید آمادگی خود را حفظ کنیم و آیه‌ای که در سینه پاسداران نقش بسته فرمان آماده باش الهی است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سردار عابدین خرّم فرمانده سپاه عاشورا در جمع اصحاب رسانه با اشاره به سالروز تاسیس سپاه پاسداران اظهار داشت: نهاد انقلاب اسلامی سپاه به فرمان امام راحل شکل گرفت و نگهبانی و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی وظیفه اصلی سپاه است.                               

                                                                     فعالیت سپاه در 5عرصه برای مقابله با کرونا
سردار خرّم با بیان اینکه سپاه در ۵ عرصه برای مقابله با کرونا ورود کرده است، گفت: بیش از ۳۵۰ پزشک پاسدار در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته و یک ماه است که عمده قوای بیمارستان محلاتی نیروی زمینی تبریز در بابل هم مستقر است.

وی با اشاره به اینکه ۱۹۰بیمار در بیمارستان شهید محلاتی بستری شده‌اند، توضیح داد: فقط ۵ نفر از بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان محلاتی فوت کردند.

                                                                ضدعفونی هدفمند با اولویت مناطق پرخطر

فرمانده سپاه عاشورا با بیان اینکه گردان‌های جنگ نوین از ۱۳ اسفندماه در ضدعفونی و رفع آلودگی وارد عمل شده‌اند، توضیح داد: ضدعفونی‌ها هدفمند بوده و اولویت با مناطق پرخطر است و حضور سپاه در هماهنگی و کنترل و نظارت در فاصله گذاری اجتماعی انجام شده است.

فرمانده سپاه عاشورا با اعلام آمادگی برای برپایی بیمارستان‌های صحرایی در صورت شیوع گسترده کرونا خاطرنشان کرد: بیش از ۲۰۰ تخت آماده بیمارستانی فراهم شده  ولی فعلا نیازی به استفاده نداریم.

                                                                   کج‌سلیقگی دولت در نحوه ارائه وام یک میلیونی

فرمانده سپاه عاشورا در واکنش به نحوه‌ ارائه وام یک میلیونی دولت گفت: نحوه‌ی تشخیص و اعطای وام یک میلیونی و صف‌های مردمی در مراکز پیشخوان، نوعی کج سلیقگی بود، اینگونه اقدامات و به صف کردن مردم برای ثبت‌نام و دریافت بسته‌های حمایتی در شان ملت ایران نیست.

وی با بیان اینکه بعد از شیوع ویروس، تجمعات آموزشی سربازان تعطیل و ترخیص شدند، توضیح داد: آمار نیروی انسانی در مراکز نظامی استان زیاد است وتاکنون فقط نتیجه تست کرونای یکی از سربازان مثبت شد که الان روندی رو به بهبود و درمان دارد؛ فقط تعداد۶نفر از کادر نظامی در راستای ارائه خدمات مبتلا شدند. خانواده ها هیچگونه نگرانی درباره حضور فرزندانشان در مراکز نظامی نداشته باشند.

                                                          کشف 1 میلیون و 400 هزار لیتر مواد ضدعفونی احتکارشده

این فرمانده اظهار داشت: ۱میلیون و ۴۰۰هزار لیتر مواد ضدعفونی که از خارج از کشور وارد و احتکار شده بود، کشف شده و ماسک های N۹۵ کشف شده در اختیار مراکز درمانی قرار گرفته است.

وی با اشاره به کشف ۸هزار و هشتصد ماسک N۹۵ در ۲روز اخیر گفت: اخبار و اطلاعاتی در ارتباط با ارسال ماسک‌های بهداشتی به کشورهای همسایه وجود دارد.

سردار خرّم در خصوص کشف ده هزار و ششصد لیتر متانول غیرمجاز توسط اطلاعات سپاه استان توضیح داد: تامین الکل مورد نیاز کارخانجات برای تولید مواد ضدعفونی کننده از طریق سپاه پیگیری شده است.

                                                                      آمادگی نیروهای مسلح برای روزهای بحرانی

وی با بیان اینکه در همزیستی با کرونا باید مجرب‌تر شویم، یادآور شد: ۴۰۰ نیروی آموزش دیده بهیار و پزشکیار در میان نیروهای نظامی مشغول فعالیت هستند و امکانات نیروهای مسلح به حدی است که اگر وضعیت بدتر شد، آمادگی مقابله داریم.

فرمانده سپاه عاشورا با اشاره به اینکه طرحی برای هوشمندسازی غربالگری و بهینه‌سازی قرنطینه پیشنهاد دادیم که مورد تصویب استانداری قرار گرفت، تصریح کرد: در سطح تبریز ۵ مهمانسرا با ۵۰۰ تخت آمادگی ارائه خدمات به بیماران کرونایی وجود دارد که دانشگاه علوم پزشکی مسئول تامین نیروهای متخصص و هدایت کرونایی‌ها به مهمانسراهاست اما همکاری لازم را در اجرای این طرح انجام نمی‌دهد.

                                                             کم‌کاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بهینه‌سازی قرنطینه

وی با اعلام اینکه آماده ایم خدمات تغذیه‌ای افراد ساکن در نقاهتگاه‌ها را بر عهده بگیریم، عنوان کرد: تا امروز کسی به این نقاهتگاه‌های مجهز مراجعه نکرده و پاسخگوی اصلی این عدم استقابل از طرف مردم دانشگاه علومپزشکی است .

سردار خرّم با بیان اینکه افراد مبتلا باید شناسایی، رصد و مراقبت شوند تا شیوع گسترده نشود، یادآور شد: افراد بهبود یافته اگر ۱۵ روز قرنطینه نشوند موجبات خطر را فراهم می‌کنند اما به‌رغم تصویب این طرح تاکنون مسئولین مربوطه رغبتی به اجرا نداشتند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز