نماینده مجلس در گفت وگو با ایلنا :
زمانی به وضع مطلوب میرسیم که نامگذاری های سالانه برای تحرک اقتصادی باشد
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به نامگذاری امسال به عنوان جهش تولید باید تلاش کرد تا به یک تحرک و تحول در حوزه اقتصاد و اشتغال دست یافت.
داود محمدی در گفت گو با خبرنگار ایلنا از قزوین اظهار کرد: از عمده مشکلات اساسی کشور حوزه اقتصاد و اشتغال است شاید در این یک دهه اخیر نامگذاری هایی که از سوی رهبری صورت گرفته در راستای ایجاد تحرک اقتصادی و اشتغال بوده است و گام های موثری در این حوزه برداشته شده است، اما تا رسیدن به وضعیت مطلوب اقتصادی فاصله زیادی داریم.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی افزود: در نامگذاری شعار امسال باید یک جهشی در تولید اتفاق بیفتد به این معنا که یک انقلاب و یک کار جهادی در عرصه تولید رقم بخورد تا بتوانیم مشکلات این حوزه را حل و فصل کنیم و با یک کار عادی، متداول و متعارف این امر میسر نمی شود و نمی توان به هدف رسید.
محمدی ادامه داد: به منظور عملیاتی شدن شعار امسال باید قوای سه گانه با همدلی و هم افزایی در این راستا گام بردارند به نحوی که انسجام و فرآیند بستر سازی آنها باعث شود به یک جهش مطلوب در حوزه تولید دست یافت و بخشی از معضلات امروز را حل و فصل کرد.
وی عنوان کرد: امروز جوانان زیادی در کشور جویندگان کار هستند که اینها همه سرمایه و فرصت ما هستند که می توان با ایجاد زمینه برای تحرک بیشتر در بخش اقتصاد و اشتغال مقدمات را فراهم کرد و از ظرفیت و انرژی های قشر جوان که آینده کشور را به دست دارند در راستای جهش تولید استفاده کرد و این موضوع نیازمند توجه جدی و ویزه است توجه شود.
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با توجه به اینکه استان قزوین یک استان صنعتی است، سرمایه گذار و تولید کننده معمولا به جایی مراجعه می کند که از جهت پیگیری مسائل اداری، رفع موانع و چالش های اداری با استقبال مواجه باشد و سرعت عمل در طی مراحل اداری و قانونی از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد، بنابراین باید به ظرفیت های استان در این زمینه توجه ویژه داشت.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: استان قزوین قطب کشاورزی کشور است و در صنایع تبدیلی هم ظرفیت هایی دارد و در تولید گوشت سفید و تخم مرغ هم از جایگاه ویژه ای برخوردار است و همگی این ظرفیت ها را می توان برای ایجاد تحرک در حوزه اقتصاد و اشتغال به کار گرفت.
محمدی در پایان یادآور شد: توجه به بخش معادن مهم تر است زیرا ظرفیت عظیمی از معادن در استان و در کشور وجود دارد، اما متاسفانه این ظرفیت در کل کشور مغفول واقع شده است و کمتر از 20 درصد معادن کشور اکتشاف، شناسایی و مورد بهره برداری قرار گرفته شده که در این زمینه هم اقدامات لازم باید صورت بگیرد تا حرکت و تحولی در تولید و اقتصاد به وجود بیایید.