سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان:
کارگران فصلی خراسان شمالی باید قرنطینه خانگی شوند
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: کارگران فصلی بازگشته به منزل خراسان شمالی باید قرنطینه خانگی شوند.
به گزارش ایلنا، سید احمد هاشمی با بیان اینکه مشکل بیماری کووید 19، افزایش آمار مبتلایان به صورت ناگهانی است، گفت: مردم نسبت به این بیماری باید جدیتر باشند.
هاشمی افزود: شاید تا امروز تصور بر این بود وضعیت خراسان شمالی در مورد این بیماری خوب است، اما در واقع وضعیتمان مانند کل کشور است، استانهای گلستان و مازندران یک هفته قبل وضعیتی مانند استان ما را داشتند اما به صورت ناگهانی دچار مشکل شدند و بیمارستان ها لبریز از بیمار شده است.
وی ادامه داد: بسیاری از کارگران فصلی به استان بازگشتهاند و باید قرنطینه خانگی شوند، اگرچه در مبادی ورودی استان تب سنجی و آموزشهای مختصر داده می شود، اما نقش خود مردم در کنترل بیماری، بسیار مهمتر از اقدامات دانشگاه است.
هاشمی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه افزایش تقاضا باعث شده کمبود ماسک بیشتر محسوس شود، تصریح کرد: تمام تلاش دانشگاه علوم پزشکی بر این است تا لوازم حفاظتی برای کارکنان تامین شود و کادر درمانی که در بیمارستان ها حضور دارند آسیبی نبینند.
این مسئول در ادامه سخنان خود مبارزه با کرونا ویروس را یک مسئله ملی و بین بخشی دانست و یادآور شد: در حال حاضر شرایط به گونه ای است که سایر سازمان ها باید به دانشگاه کمک کنند، سایر سازمان ها تلاش کنند تا باری از دوش دانشگاه برداشته شود.
هاشمی تصریح کرد: هر سازمانی بنابر وظایف ذاتی که دارد برای سلامت عموم جامعه باید قدم بردارد.
وی گفت: در موضوع کرونا در سطح کشور یک بسیج ملی و در سطح استان نیز ستاد بیماری کرونا تشکیل شده است که سازمان های مرتبط را هماهنگ کند تا نقش خود را ایفا کنند.
این مسئول ضمن تقدیر از خدمات تمام پزشکان، پرستاران و کادر بهداشت و درمان در بیمارستانها، خاطرنشان کرد: تمام تلاشمان حفاظت از پرسنل و کادر درمان در برابر بیماری کووید19 است.
هاشمی یادآور شد: در حال حاضر اکثر بیمارانی که بستری می شوند به این منظور است که در بیمارستان قرنطینه شوند تا به مراحل پیشرفته بیماری نروند اما این به آن معنا نیست که این روند ادامه یابد و ممکن است با افزایش تعداد بیماران، پذیرش در بیمارستان ها با اولویت صورت پذیرد.
وی اضافه کرد: پرسنل دانشگاه جزئی از مردم هستند و آثار روانی بر مردم در جامعه، بر کادر درمانی بی تاثیر نیست لذا حفظ سلامت جانی و روانی آنان بسیار اهمیت دارد.