به همت جمعی از فعالان اجتماعی صورت گرفت؛
کمپین 8 هزار نفری مردم تبریز برای مبارزه با کرونا / پویش«کمک» برای شکست کرونا راه اندازی شد

جمعی از فعالان اجتماعی و فرهنگی تبریز برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و آگاهسازی مردم در این زمینه پویش «کمک» را راهاندازی کردند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، مسئول پویش «کمک» با بیان اینکه گستره فعالیت این پویش در شمال غرب است، افزود: این پویش دارای بیش از ۸ هزار نفر عضو بوده و پس از یادگیری موارد آموزشی آماده انجام اقدامات پیشگیرانه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز و استانداری آذربایجان شرقی برای کمک به رفع کامل بحران شیوع ویروس کرونا هستند.
حسن پورعظیم، افزود: با توجه به اینکه مهار کرونا ویروس فقط با تلاش دولت انجام شدنی نیست و نیازمند یاری تمامی دستگاه ها و اقشار مختلف جامعه است، این پویش در این راستا راه اندازی شده است.
وی اظهار داشت: بعد از هماهنگی های لازم، برای اینکه تعداد بیشتری از همشهری ها و هم استانی ها از اهداف این پویش باخبر شوند یک گروه در فضای مجازی راه اندازی شد.
مسئول پویش «کمک» گفت: در این پویش امور مختلفی برنامه ریزی شده که از جمله شامل ارتباط ۴ پزشک متخصص در فضای مجازی و تشریح اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از شیوع گسترده این ویروس است.
پورعظیم، ادامه داد: برای پیشگیری از شیوع این ویروس و قطع زنجیره انتقال آن مردم باید در خانه های خود بمانند و نباید در این شرایط حساس مراکز مهم مانند بازار در حالت پر تردد باشد چراکه ازدحام و شلوغی بازار شرایط انتقال ویروس کرونا بین مردم را فراهم می کند.
وی یادآوری کرد: بیشتر مردم از طریق رسانه های منطقه ای و ملی موارد بهداشتی را یاد گرفته و به اصول بهداشتی آگاهی می یابند ولی تعداد اندکی از مردم عملکرد اکثریت را خنثی کرده و با ترددها و سفرهای ناهنگام شرایط را به شوخی می گیرند.
مسئول پویش «کمک» گفت: نام این پویش مخفف کمپین مردمی کرونا است و چون بازه اقدامات آن گسترده است شعاری برای فعالیت آن انتخاب نشده است.
پورعظیم، افزود: با توجه به تعطیلی مدارس و دانشگاه ها و حضور این قشر جوان در خانه، کارگروه کتابخانه این پویش راه اندازی شده تا به نوعی این تهدید به فرصت تبدیل و بخشی از اوقات فراغت این قشر پر شود.
وی اظهار داشت: کارگروه های ورزشی، هنری، بهداشتی و درمانی و فرهنگی و آموزشی این پویش نیز تشکیل شده و بخشی از فعالیت آن ها ارایه آموزش در فضای مجازی برای دانش آموزان و دانشجویان است.
پورعظیم ادامه داد: در این کارگروه ها سعی می شود اعضا با رعایت کامل اصول بهداشتی، مایحتاج بهداشتی مورد نیاز ساکنان برخی محلات که شاید با کمبود مواجه شوند را تهیه و در بین آنان توزیع کنند.