خبرگزاری کار ایران

افزایش ۶۰۰ تنی تولید گوشت قرمز در گیلان/تولید شیر در گیلان از ۲۸۵ هزار تن عبور کرد

افزایش ۶۰۰ تنی تولید گوشت قرمز در گیلان/تولید شیر در گیلان از ۲۸۵ هزار تن عبور کرد
کد خبر : ۸۸۱۱۹۶

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان از افزایش 600 تنی گوشت قرمز در استان و همچنین رشد 10 تنی تولید شیر در این استان در سال‌جاری خبر داد.

به گزارش ایلنا از رشت، میر حجت علی اکبر نژاد، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: امسال تولید گوشت قرمز ۶۰۰ تن و شیر خام ۱۰ هزار تن افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در سه ماهه پایانی امسال تولید شده است، افزود: تولید گوشت قرمز به میزان ۲۸/۳ هزار تن بوده که نسبت به سال گذشته ۶۰۰ تن افزایش داشته است.

معاون بهبود تولیدات دامی گیلان با اشاره به اینکه در سه ماهه پایانی سال ۹۸ گیلان ۶۷،۸۹ هزار تن شیر خام تولید شده است، اظهار داشت: جمعیت دامی این استان در حال حاضر یک میلیون و ۲۷۸ هزار و ۳۰۳ رأس است.

حجت علی اکبر نژاد تصریح کرد: در سال ۹۸ به میزان ۲۸۶ هزار و ۶۵ تن شیر تولید که نسبت به سال گذشته ۱۰ هزار تن افزایش تولید را شاهد بوده‌ایم.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز