معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد مطرح کرد:
«برکت» در سیستان و بلوچستان با ایجاد 19 هزار شغل
بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) بیش از 19 هزار شغل را در مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان ایجاد کرده یا در دست راهاندازی دارد.
به گزارش ایلنا، معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت با اعلام این خبر درباره اقدامات این بنیاد در استان سیستان و بلوچستان گفت: بنیاد برکت تا به امروز و در قالب مدل اقتصادی «سحاب» (طرح سرمایهگذاری حمایتی اشتغال برکت) 5920 طرح اشتغالزایی را در 14 شهرستان استان با حجم سرمایهگذاری 5 هزار و 327 میلیارد ریال اجرایی کرده یا در دست اقدام دارد که ایجاد اشتغال برای 17 هزار و 757 متقاضی را به دنبال داشته است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در مدل اقتصادی «آفتاب» (آییننامه فقرزدایی و توانافزایی برکت) احداث یک واحد تولید، فرآوری و بسته بندی خرما در شهرستان سراوان در دست اقدام است. برای راهاندازی این طرح، 84 میلیارد ریال سرمایهگذاری پیش بینی شده و منجر به ایجاد 260 فرصت شغلی خواهد شد.
رضا راضی زاده با اشاره به مشارکت اقتصادی بنیاد برکت با 4 بنگاه و واحد تولیدی در شهرهای زاهدان و زابل عنوان کرد: مشارکت با این بنگاههای اقتصادی در قالب طرح اشتغالزایی بنگاهمحور و با حجم سرمایهگذاری 170 میلیارد ریالی انجام گرفته که 980 اشتغال را در پی داشته است.
معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت درباره طرحهای تسهیلاتمحور این بنیاد در استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: در قالب راهاندازی طرحهای اقتصادی خرد با اعطای تسهیلات ارزان قیمت، 6 طرح نهایی شده که منجر به ایجاد 167 فرصت شغلی شده است. برای اجرای این تعداد طرح، 95 میلیارد ریال سرمایه اختصاص یافته است.
وی در خصوص اقدامات بنیاد برکت در حوزه ایجاد فرصتهای کسب و کار در شهرستان زابل نیز اظهار داشت: تعداد طرحهای اشتغالزایی اجتماعمحور در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته زابل تا دهه فجر امسال به 900 طرح رسیده که ایجاد 2700 فرصت شغلی را به دنبال داشته است.
راضی زاده اضافه کرد: این 900 طرح طی سالهای 97 و 98 ایجاد شده و 266 طرح دیگر هم در شرف راهاندازی است.
به گفته معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت، 61 روستای شهرستان زابل تحت پوشش فعالیتهای اشتغالزایی این بنیاد قرار دارند.
راضی زاده ادامه داد: 900 طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در مناطق محروم شهرستان زابل در قالب مدلهای اقتصادی اجتماعمحور «سحاب» و «آسمان» (آییننامه سرمایهگذاری مردمی و اشتغال نیروی انسانی) ایجاد و برای راهاندازی آنها 72 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وی با اشاره به حضور و فعالیت 7 تسهیلگر بنیاد برکت در زابل و روستاهای تابعه این شهرستان گفت: از 900 طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در زابل، 108 طرح مربوط به سال گذشته و 792 طرح نیز در سال 98 اجرا شده است.
راضی زاده خاطرنشان کرد: 2700 شغل ایجاد شده توسط بنیاد برکت در روستاهای محروم شهرستان زابل عمدتا در رستههای شغلی پرورش دام سبک و سنگین، مشاغل فنی و خدماتی، پرورش مرغ، صنایع دستی، فرش دستباف، تولیدی پوشاک، پرورش بلدرچین و زنبورداری است.
گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تا به امروز در مجموع 7 هزار و 287 طرح شامل توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات را با حجم سرمایهگذاری 7 هزار و 700 میلیارد ریال در مناطق محروم و روستایی استان سیستان و بلوچستان به بهرهبرداری رسانده یا در دست اقدام دارد.