عضوهیات علمی دانشگاه علوم پزشکیشهید بهشتی:
۷۵ تا۸۰ درصد جانباختگان حوادث ترافیکی مردان هستند/ هشدار در مورد رشد منفیجمعیت طی ۲۰ سال آینده
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه ۷۵ تا ۸۰ درصد جانباختگان حوادث ترافیکی مردان هستند، گفت: ضرورت پیشگیری از حوادث ترافیکی و مسائل مربوط به این موضوع در کنگره سلامت مردان به صورت کامل مورد بحث و گفتوگو قرار میگیرد.
به گزارش ایلنا، دکتر غلامرضا محسنی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در آستانه برگزاری چهارمین کنگره سلامت مردان و دوازدهمین کنگره مرکز تحقیقات سلامت اظهار داشت: این کنگره ۳۰ بهمن تا دوم اسفندماه سال جاری با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته دانشگاههای سراسر کشور برگزار میشود و تفاوت شاخص آن با دورههای گذشته مباحثی بوده که علاوه بر بار علمی آن پرداختن به مشکلات عمده مملکت بوده و راهحل های عملی و علمی برای جامعه مفید و اثربخش خواهد بود.
وی افزود: سه محور اصلی این همایش موضوع سلامت مردان و حوادث ترافیکی، سلامت مردان و جمعیت، سلامت مردان و بیماریهای پروستات است. تاکنون حدود ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه این کنگره واصل شده و ۸۰ مورد از آنها جهت ارائه برگزیده شده است. همچنین در طول سه روز برگزاری کنگره ۱۷ پانل، ۱۰ کارگاه آموزشی و یک ارتباط زنده با جراحان اروپا - ایتالیا خواهیم داشت و موضوعات به صورت کامل مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهند گرفت.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه حدود ۷۵ درصد از جان باختگان حوادث ترافیکی درون شهری ۸۰ درصد از جان باختگان تصادفات برون شهری مردان هستند، گفت: برگزاری این کنگره پیامهایی را برای مردم و مسئولان ، برنامه ریزان و حتی سیاستگذاران دارد و مدیران اورژانس کشور، مدیریت بیمارستانها و انجمن های آموزشی مربوطه نیز علاوه برحضور فعال به نوعی از برگزاری این کنگره بهره مند خواهند شد به امید اینکه برون ده کنگره بتواند در حل یا کاهش و یا پیشگیری موضوعات محورهای مطرح اقدام موثری را انجام دهد.
دکتر محسنی با اشاره به موضوع اهمیت رسیدگی به مصدومان تصادفات قبل از ورود به بیمارستان، حین درمان و بعد از ترخیص از بیمارستان و حتی مسئله سیاست ها از لحاظ ترافیک در این کنگره مورد بحث و گفتوگو قرار میگیرد، گفت: محور اصلی دیگر این کنگره موضوع جمعیّت و مردان است چرا که کشور ایران رو به سالمندی است و آمار تولدها در کشور کاهش یافته و به عبارتی رشد جمعیت ایران رو به منفی شدن است و اگر تهدیدات و خطرات این مسئله مورد ارزیابی قرار نگیرد ۲۰ سال آینده جمعیت ایران سالمند شده و خیلی فعال نخواهد بود بنابراین این موضوع موید ضرورت برنامهریزی و سیاستگذاری مناسب در این زمینه خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: از دیگر موضوعات مورد بحث در کنگره موضوع سلامت مردان و پروستات است و با توجه به اینکه بیماری پروستات یک بیماری هزینهبر و آزاردهنده برای مردان محسوب میشود، در این کنگره تلاش شده که با همکاری انجمن اورولوژی ایران مباحث کاملی را مورد بحث و گفتوگو قرار دهیم تا با بررسیهای علمی و راهکارهای مناسب و به موقع از مشکلات ناشی از آن در مردان جلوگیری کرد.