خبرگزاری کار ایران

معاون اقتصادی استاندار قزوین :

تولید نان در قزوین باید با کیفیت بالا باشد

تولید نان در قزوین باید با کیفیت بالا باشد
کد خبر : ۸۷۱۶۱۰

معاون امور اقتصادی استاندار قزوین گفت: باید به بحث نان و آرد مردم توجه ویژه شود و متولیان باید بیش از پیش به این موضوع توجه داشته باشند.

به گزارش‌خبرنگار ایلنا از قزوین، عیسی قبادی در نشست شورای آرد و نان استان قزوین که در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: ارتقای سطح کیفی نان در نانوایی‌های استان باید در اولویت قرار گیرد و متولیان باید بیش از پیش به این موضوع توجه داشته باشند.

معاون اقتصادی استاندار افزود: کنترل کیفی آرد و نان در استان قزوین باید به صورت جدی صورت بگیرد تا نان مصرفی شهروندان با کیفیت مناسب و استاندارد به دست آنها برسد.

 قبادی ادامه داد: واحدهای نانوایی سنگک ‌پز به لحاظ میزان استاندارد سبوس آردها باید از آردهای هفت تا ۱۲ درصد برای پخت این نوع نان استفاده کنند.

وی تاکید کرد: باید به بحث نان و آرد مردم حساس بود زیرا که ما مسئول سلامت مردم هستیم.

این مسئول اضافه کرد: با توجه به افزایش قیمت نان خیلی از شهروندان در مجموع از روند تولید نان و کیفیت آن رضایت کامل ندارند و کیفیت نان دلخواه‌شان نیست.

مصیب بهرامی رئیس اتحادیه نانوایان قزوین نیز در این نشست از قطع موقت سهمیه آراد نانوایان مختلف در استان خبر داد و گفت: پس از افزایش قیمت نان بازرسی از نانوایی‌ها به صورت مستمر انجام شده و قیمت و وزن چانه های نان مورد بررسی قرار گرفته است.

 رئیس اتحادیه نانوایان قزوین افزود: در بازدید میدانی از واحدهای سنگکی و بربری آزادپز، هفت نانوایی به دلیل کاهش وزن چانه و نان اخطار دریافت کردند و سهمیه آرد آنها به صورت موقت قطع شده است.

بهرامی اظهار کرد: پس از اعلام افزایش قیمت نان در واحدهای آزادپز استان، به نانوایان آزادپز هشدار داده شد که دقت بیشتری بر روی وزن چانه و نان تحویلی به مشتری داشته باشند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز