رئیس سازمان صمت گیلان:
برای ایجاد یک شغل در صنعت حداقل ۳۰۰ میلیون تومان نیاز است
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان گفت: در بخش صنعت برای ایجاد یک شغل حداقل 250 تا 300 میلیون تومان نیاز است در حالیکه هماکنون میزان اعتباراتی که برای این حوزه در نظر گرفته شده به هیچ عنوان کافی نیست.
به گزارش ایلنا از رشت، فرهاد دلق پوش بیان داشت: بازگشت واحدهای تولیدی و صنعتی به چرخه تولید و افزایش ظرفیت گیلان از جمله اهداف راهبرد اقتصاد مقاومتی محسوب میشود بهطوریکه در همین راستا با همکاری دستگاههای اجرایی مختلف پیشبینی میشود ۱۱۰ طرح نیمهتمام صنعتی استان تا سال آینده به بهرهبرداری برسد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان علاوه بر ایجاد و ساخت کارخانجات و واحدهای تولیدی و صنعتی بزرگ و متوسط که به سرمایهگذاری و تخصیص منابع مالی و اعتبارات مشخصی نیاز دارند شناسایی، احیاء و سپس رفع مشکلات واحدهای تولیدی که نیمهتمام مانده و یا به هر دلیلی راکد شدهاند میتواند راه حل بسیار خوبی برای افزایش تولید و اشتغال کشور باشد.
وی با بیان اینکه ۱۱۰ طرح نیمهتمام استان تا اوایل نیمه نخست سال آینده به بهرهبرداری میرسد عنوان کرد: امیدواریم با همکاری مشترکی که بین استانداری گیلان و سازمان برنامه و بودجه کشور شکل گرفته این هدف مهم تحقق پیدا کند.
فرهاد دلقپوش رصد و پایش از روند انجام کار در واحدهای تولیدی و صنعتی نیمهتمام گیلان توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت استان را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: با اضافه شدن ۱۱۰ طرح نیمهتمام موجود در گیلان به چرخه تولید و صنعت، علاوه بر بسیاری از مواهب دیگر ظرفیت تولید استان گیلان نیز افزایش پیدا میکند.
وی استفاده بیشتر و بهینهتر گیلان از تسهیلات و منابع مالی تبصره ۱۸ جهت ایجاد اشتغال بیشتر در استان را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: در بخش صنعت برای ایجاد یک شغل حداقل ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان نیاز است در حالیکه هماکنون میزان اعتباراتی که برای این حوزه در نظر گرفته شده به هیچ عنوان کافی نیست.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان پشتیبانی بانکهای عامل مستقر در تهران از بانکهای استانی برای اعطای تسهیلات مورد نیاز به بخش صنعت را خواستار شد و گفت: با انجام تعهداتی که برای بانکهای عامل در نظر گرفته شده و با تأمین نقدینگی لازم برنامههای ما برای ایجاد واحدهای تولیدی و اشتغال محقق میشوند.
وی نظارت بر تأمین و عرضه کالا و خدمات در سطح جامعه را از مهمترین رویکردهای سازمان صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد و گفت: در حالیکه سایر دستگاهها و ارگانها در حوزه کلان با پدیده قاچاق کالا مبارزه میکنند سازمان صنعت، معدن و تجارت اصل فعالیت خود در این زمینه را در حوزه عرضه معطوف کرده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با تأکید بر اینکه این استان در سال گذشته به نسبت سایر استانهای کشور کمترین مشکل را در حوزه قاچاق کالا داشته است ابراز داشت: فرهنگ غنی مردم، تعامل خوب واحدهایصنفی و عملکرد دستگاههای نظارتی از عوامل مهم توفیق گیلان در حوزه مبارزه با بحث قاچاق کالاها است