رئیس دانشگاه علمی کاربردی فارس خبرداد:
برگزاری اولین رویداد ملی شتاب با موضوع فالوده شیرازی
رئیس دانشگاه علمی کاربردی فارس گفت: اولین رویداد ملی شتاب با موضوع فالوده شیرازی و دسرهای سنتی 18 دی ماه در دانشگاه علمی کاربردی استان فارس برگزار می شود.
به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان فارس، حبیب دانش منش، عنوان کرد: این رویداد بومی بوده و به سبک استارت آپی حول محور موضوع فالوده و دسرهای سنتی شیرازی برگزار خواهد شد.
وی بیان داشت: با توجه به اینکه تولید فالوده در شهر شیراز قدمتی چند صد ساله دارد، اما هنوز هیچگونه اقدام جدی و مهمی در خصوص توسعه علمی این محصول و برند سازی آن در استان فارس انجام نشده است. این مساله باعث شده است که این محصول صرفا در حد یک دسر ساده برای عموم جامعه تلقی شده در حالی که با برند سازی و توسعه انواع این محصول و کاربردی کردن ایده های مربوط با آن می توان اقدامات موثری را برای معرفی بیشتر این محصول در جامعه و ثروت آفرینی از آن برای شهر شیراز انجام داد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان فارس ادامه داد :اگرچه از نظر صنعتی طی چند سال گذشته اقداماتی در جهت تولید انبوه و صنعتی کردن تولید این محصول توسط شرکتهای مختلف تولیدی انجام شده است، اما هنوز این محصول جایگاه مطلوبی به عنوان یک محصول پرتقاضا در جامعه ندارد.
دانش منش یکی از ضعفهای عمده در این حوزه عدم ایده پردازی و نوآوری برای ایجاد تحول در خصوص تولید این محصول دانست و عنوان کرد: برای این منظور این رویداد استارت آپی که با همکاری شرکتهای تولیدی بزرگ استان مانند: شرکت دایتی، رامک، جامعه هتلداران، شهرداری شیراز و سایر سازمانهای دیگر برگزار می شود، بدنبال بررسی و جمع آوری ایده های مرتبط با فرمولاسیون، تولید، بسته بندی و نحوه عرضه فالوده شیرازی و دسرهای سنتی برای نوآوری در تولید و عرضه این محصولات به بازارهای مختلف است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان فارس گفت: افرادی که ایده های مرتبط با محور های این رویداد را دارند می توانند تا 15 دی ماه با مراجعه به سایت startup. farsuast.ir و یا ایمیل : startup.falodeshirazi @gmail.com نسبت به ارسال ایده های خود اقدام کنند.
گفتنی است این رویداد ملی شتاب با موضوع فالوده و دسرهای سنتی شیرازی در 9 محور: 1- طعم دهنده ها و خواص موارد اولیه فالوده 2- فرمولاسیون تولید فالوده 3- بسته بندی و عرضه محصول 4- نحوه نگهداری و حفظ خواص محصول 5- فروش ، بازار یابی و تجاری سازی 6- انواع دسرهای سنتی و طرز تهیه 7- انواع سالاد شیرازی و سنتی 8- تولید ، دسته بندی ، تجاری سازی و فروش انواع دسرها 9- نوآوری در تهیه انواع فالوده شیرازی و دسرها برگزار میشود.