خبرگزاری کار ایران

فرماندار بردسکن مطرح کرد؛

احداث پست برق بخش انابد در بردسکن نیازمند 100 میلیارد ریال اعتبار است

احداث پست برق بخش انابد در بردسکن نیازمند 100 میلیارد ریال اعتبار است
کد خبر : ۸۵۱۴۴۷

فرماندار بردسکن گفت: احداث پست برق 132 کیلو واتی بخش انابد نیازمند 100 میلیارد ریال اعتبار می باشد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، مجتبی شاکری در نشست با مدیرعامل معادن  مس شرکت معدنی مهرابین فولاد و گنجینه کانی مس پارت شرق با اشاره به مشکلات مطرح شده در حوزه تامین برق معادن  گفت:اخیرا استاندار خراسان رضوی  در کارگروه نهاد اقتصاد مقاومتی استان نامه ای را مبنی بر  احداث پست برق 132 کیلو واتی  با هدف تامین برق مورد نیازمعادن منطقه  انابد به وزارت صنعت  ارجاع داده است که  وزیر صنعت عملیات اجرایی این مهم را به سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع ایران( ایمیدرو ) واگذار کرده است. 

فرماندار بردسکن افزود: 8 معدن فعال مس منطقه بخش انابد به دلیل افت ولتاژ برق با مشکل استخراج مواجه هستند و دراین رابطه استانداری نامه ای را به وزارت صمت ارجاع داده است و با توجه به ذخائر خوب معدنی در شهرستان بردسکن ضرورت دارد سازمان ایمیدرو نسبت به احداث پست 132 کیلو وات برای تامین برق مورد نیاز معادن منطقه اقدام کند که برآورد انجام شده  100 میلیارد ریال اعتبار نیاز است که امید است دستگاههای متولی نسبت به تامین این اعتبار تدابیر لازم را اتخاذ کنند و امیداست با تامین اعتبارات دولتی و مشارکت خود معدنکاران در آینده نزدیک  هرچه زودتر این مهم  اجرایی شود.

وی با اشاره به حمایت دولت در حوزه اشتغال وسرمایه گذاری ، اظهار داشت باید با تعامل و هم افزایی پیش نیاز بخش صنایع ومعادن را به منظور ایجاد اشتغال در شهرستان فراهم آوریم.

فرماندار بردسکن گفت: با وجود کانی های فلزی که در شهرستان بردسکن  شناسایی شده است این شهرستان به پایتخت مس شرق کشور تبدیل شده است.

وی افزود: به حول قوه الهی بردسکن در تمامی حوزه‌ها سرآمد است و افق توسعه شهرستان افق درخشانی است و این شهرستان شهر هزار تلاش و هزار امید می‌باشد چرا که اتحاد و همگرایی که در این شهرستان بین مردم و مسئولان وجود دارد در استان بی نظیر است.

وی گفت: شهرستان بردسکن به لحاظ ماده معدنی 19 میلیون تن ذخیره در حوزه مس، طلا، سنگ آهن و گچ دارد و مساحت برداشت آن در سطح شهرستان 590 کیلو متر مربع است.

وی یکی از مطالبات جدی معدنکاران را تامین برق مورد نیاز معادن اعلام کرد و گفت:ایجاد پست 132 کیلو واتی برق در راستای تامین برق حوزه معادن شهرستان از مطالبات صاحبان معادن است و امید است با راه اندازی پست 132 کیلو واتی برق دغدغه صاحبان سرمایه در حوزه معادن بر طرف شود.

شاکری به اجرای طرح مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی استاندار خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: این طرح نقشه راهبرد استان در توسعه شهرستان ها می باشد.

وی عنوان کرد: تمامی ارکان نظام اعم از نمایندگان مجلس، دولتمردان، سرمایه گذاران و امامان جمعه در اجرای این طرح دخیل هستند و یکی از طرح های ابتکاری استاندار خراسان رضوی است که تمامی شخصیت های کشور و در راس مقام معظم رهبری تاکید براجرای این طرح دارند.

فرماندار بردسکن گفت:در طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی بخش خصوصی موتور محرکه اقتصاد و فرهنگ است و همه ارکان طرح باید در جهت رفع موانع ایجاد اشتغال حرکت کنند.

وی یاد آور شد: معین های اقتصادی پس از مطالعه و ظرفیت سنجی منطقه و روستاهای هدف فعالیت خود را نسبت به شناسایی و تنظیم قراردادهای سرمایه گذاری شروع و به طور مستمر فعالیت های انجام گرفته و پروژه ها و مشاغل ایجاد شده را در سامانه مربوطه ثبت می کنند.

محمد رضا پورکریمی مدیر برق شهرستان بردسکن نیز در این نشست گفت: شرکت توزیع برق استان خراسان رضوی نیز با توجه به اینکه تولید برق فعلی منطقه انابد جوابگوی نیاز مصرف معادن منطقه نیست نامه ای را به سازمان صنعت معدن و تجارت ارسال کرده است که هرچه سریعتر نسبت به احداث پست 132 کیلوواتی در منطقه بخش انابد اقدام کند.

وی بیان کرد: شرکت توزیع برق  هیچ گونه اعتباری برای احداث این پست ندارد وفقط به عنوان توزیع کننده برق به بهره برداران خواهد بود.

وی اظهارداشت: درحال حاضر برق تولیدی شهرستان جوابگوی نیاز معادن بخش انابد نیست که ضرورت دارد ظرفیت برق این منطقه افزایش پیدا کند.

حمید موسوی نژاد مدیرعامل شرکت صنعتی معدنی مهرابین فولاد نیز گفت: ما توانسته ایم در زیر مجموعه شرکت صنعتی معدنی مهرابین فولاد بیش از 100 نفر را به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال زایی کنیم و بالغ بر 50 میلیارد تومان با هزینه شخصی سرمایه گذاری کنیم.

وی افت ولتاژ  برق را از مهم ترین مشکلات این واحد معدنی ذکر کرد و گفت: با اعتبار 15 میلیارد ریال 4 کیلومتر خط شبکه برق را با هزینه شخصی اجرا کرده ایم و برای فاز توسعه نیاز است که برق کارخانه را از 500 کیلو وات به یک و نیم مگاوات افزایش دهیم که با توجه به برآوردی که کارشناسان اداره برق انجام داده اند می بایست برای تامین برق مورد نیاز معدن 10 میلیارد تومان سرمایه گذاری کنیم که با توجه به کمبود منابع مالی در حد و توان شرکت نیست که این پروژه را اجرا کنیم.

وی بیان کرد:علاوه بر مشکلات تاسیسات زیربنایی یکی دیگر از مشکلات شرکت صادر نکردن پروانه  زیست محیطی است که با گذشت یکسال هنوز اداره کل محیط زیست استان هیچ پاسخی دراین رابطه نداده است و برای  پاسخ و نتیجه نهایی درخواست ما را به تهران ارسال است و هنوز هیچ پاسخی به نامه ما داده نشده است. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز