به همت شیلات هرمزگان برگزار شد؛
نشست بررسی پیشرفت و موانع تکثیر و پرورش ماهیان دریایی در قفس
با حضور مدیر کل شیلات هرمزگان ، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، معاون دفتر توسعه پرورش ماهی در قفس شیلات ایران، معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان ، رئیس شعب بانک کشاورزی استان و جمعی از مسئولان، سرمایه گذاران و تعاونیهای صیادی نشست بررسیتکثیر و پرورش ماهیان دریایی برگزار شد.
به گزارش ایلنا از هرمزگان، در این نشست مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به ظرفیتهای خوب استان هرمزگان در حوزه پرورش ماهی در دریا از هرمزگان به عنوان قطب توسعه پرورش ماهی در دریا یاد کرد.
محسن یکتاپور از پرورش ماهی به عنوان یک ظرفیت عظیم برای اشتغالزایی در سراسر مناطق ساحلی هرمزگان یاد کرد و گفت: در این راستا نیاز است ، تعاونی هایی با حضور مردم این مناطق از جمله تعاونی های صیادی فعال شده و در زمینه پرورش ماهی مشارکت داشته باشند.
وی محدودیت منابع آبی در آبهای داخلی، کاهش صید برخی از گونههای دریایی در جهان، روند صعودی تولیدات آبزی پروری و .... از عوامل مهم در حرکت بسوی پرورش ماهی در دریا خواند .
یکتاپور افزود : خوشبختانه شیلات هرمزگان در عرصه ی پرورش ماهی در دریا توانسته گامهای خوبی را بردارد بطوری که در حال حاضر در جنوب کشور این استان پیشتاز تولید ماهی در دریا است.
یکتاپور با بیان اینکه در حال حاضر 113 هزار و 200 تن ظرفیت پرورش ماهی در دریای استان است، گفت : تاکنون با همت و پیگیری های شیلات هرمزگان در جذب سرمایه گذار برای بالغ بر ۱۰۰ هزار تن از این میزان مجوز صادر شده است.
درادامه رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان به ظرفیت های آبزی پروری در هرمزگان اشاره کرد و گفت: در نظر داریم تا با اقدامات در حال اجرا و حمایت استانداری هرمزگان میزان تولید ماهی پرورشی در این استان طی دو سال آینده به ۵۰ هزار تن برسد.
علی باقرزاده همایی اضافه کرد: طرحهای پرورش ماهی با مشارکت مردم ساحلنشین استان در قالب تعاونیها از جمله با استفاده از ظرفیت تعاونی های صیادی اجرایی می شوند و ما نیز پشتیبانی لازم را برای اجرای این طرح ها از آنها خواهیم داشت.
در این جلسه هر یک از سرمایه گذاران در خصوص موانع و مشکلات در راه توسعه صحبت کردند و درخواست حمایتهای لازم را از مسئولان استانی و کشوری داشتند که پاسخهای لازم توسط مسئولان حاضر برای رفع موانع و تسریع در روند توسعه داده شد.