خبرگزاری کار ایران

نماینده مردم یزد در مجلس عنوان کرد:

جای خالی کارآفرینی در گردشگری یزد/ بانوان در عرصه گردشگری فعال‌تر شوند

جای خالی کارآفرینی در گردشگری یزد/ بانوان در عرصه گردشگری فعال‌تر شوند
کد خبر : ۸۴۶۸۴۰

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم تقویت صنعت گردشگری در یزد جهانی شده گفت: جای خالی کارآفرینی در گردشگری احساس می شود و باید به این موضوع توجه داشت.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سیدابوالفضل موسوی بیوکی در نشست هم اندیشی اندیشکده صفا با موضوع "ثبت جهانی یزد، گردشگری و الزامات آن" اظهار داشت: افتخار می‌کنم یزدی هستم و گذشتگان ما اثری بجای گذاشته اند که به واسطه آن، شهر یزد را ثبت جهانی کردند.

وی با بیان اینکه توجه به صنعت گردشگری و صنایع دستی راه نجات اشتغال و کاهش بیکاری است، ادامه داد: بعد از ثبت جهانی شهر تاریخی یزد چشم اندازهایی پیدا شده اند که باید به سمت آن حرکت کنیم.

موسوی بیوکی با بیان اینکه در تنظیم سند آمایش استان دو نکته مد نظر بوده افزود: اگرچه ما دومین استان معدنی کشور و به لحاظ میزان و تنوع استان اول معدنی در کشور هستیم اما صنعتی که در آینده به یزد می آید باید کم آبخواه، فناور، دارای تکنولوژی دانش بنیان، و مبتنی بر این الگو باشد.

وی با تاکید بر اینکه بالاخره از این ثروت نهفته در دل زمین باید استفاده کنیم عنان کرد: اینکه رابطه معادن با آب چگونه است و معادن را منتقل کنیم یا آب را کنار معادن بیاوریم پس از بحث های مفصل، به تعادلی رسید که آب منتقل شود چون تبعات انتقال صنعت بسیار وحشتناک عنوان شده است.

نماینده مردم یزد در مجلس بحث دوم مورد تاکید در سند آمایش را توسعه استان مبتنی بر گردشگری برشمرد و اظهار داشت: ترکیب بورس، بیمه و بانک می تواند در این زمینه ها به ویژه برای توسعه استان کمک کند و امیدوارم بتوانم این موارد را دنبال کنم.

وی با بیان اینکه برای توسعه نیاز به مشارکت عمومی و خصوصی هستیم افزود: آنچه من توانستم به کشور کمک کنم لایحه مشارکت عمومی و خصوصی در مجلس است که امیدوارم بتوانیم با قید دو فوریت به تصویب برسانیم که یک قسمت از آن که بخش خصوصی چگونه می‌تواند در پروژه های دولتی ورود کند بحث مفصلی است و امیدوارم به نتیجه برسد.

موسوی بیوکی بیان داشت: بعد از ثبت جهانی یزد تازه خود ما داریم باورهای خودمان را می‌شناسیم که چه چیزهایی داریم، بنابر این ما به لحاظ دانش و تکنولوژی هزار برابر این قابلیت در وجودمان هست که در حوزه گردشگری اقدام موثر داشته باشیم و به نتیجه برسانیم.

وی با تاکید بر لزوم حضور جوانان در عرصه گردشگری تصریح کرد: معتقدم قشر جوان و حتی بانوان که در عرصه های مختلف حضور موثر و ایده های نابی دارند که می توانند زیربنای توسعه گردشگری باشند باید به این صنعت  ورود کنند.

موسوی با تاکید بر اینکه حضور جوانان به خودی خود بخشی از مشکلات را حل می‌کند، گفت: اگر واقعا به دنبال موفقیت در این عرصه هستیم باید راهی برای حضور جوانان باز شود و بانوان در عرصه گردشگری فعالتر شوند و کارآفرینی داشته باشیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز