عرضه 400 هزار تن از محصولات دامی در قزوین
سالانه ۷۰۸ هزار تن انواع محصولات دامی در استان قزوین تولید می شود که بیش از نیمی از آن (۴۰۰ هزار تن) به سایر استان ها عرضه می شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین روز چهارشنبه در جریان بازدید استاندار قزوین از یک واحد دامپروری در شهرستان بوئین زهرا گفت: این میزان شامل ۵۴۰ هزار تن شیر، ۷۰ هزار تن تخم مرغ، ۶۵ هزار تن گوشت مرغ، ۲۸ هزار تن گوشت قرمز و یک هزار تن عسل و ۳۵۰۰ تن انواع ماهی سردابی و گرمابه است.
فاطمه خمسه گفت: واحدهای دام و طیور استان قزوین توانایی افزایش ظرفیت خود را به ۲ برابر میزان فعلی در صورت نیاز کشور دارند.
استان قزوین در تولید محصولات دانی همچون شیر و گوشت مرغ و تخم مرغ جزو ۱۰ استان کشور است.