خبرگزاری کار ایران

آغاز مبارزه با موج جدید ریزش ملخ صحرایی در هرمزگان

آغاز مبارزه با موج جدید ریزش ملخ صحرایی در هرمزگان
کد خبر : ۸۴۴۱۳۱

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: عملیات ردیابی و مبارزه با ملخ های صحرایی به صورت مستمر در استان هرمزگان و استان های همجوار در حال انجام است.

به گزارش ایلنا از هرمزگان، علی باقرزاده همائی اظهار کرد: براساس هشدار دبیر کمیسیون مبارزه با ملخ صحرایی فائو مبنی بر احتمال مهاجرت مجدد ملخ صحرایی از مناطق تولید مثل تابستانه در مرز بین کشورهای هند وپاکستان به سوی نوار ساحلی دریای عمان خصوصا جنوب استان سیستان و بلوچستان و هرمزگان، این ملخ ها در حال حرکت بوده و مقصد آنها شبه جزیره عربستان است.

علی باقرزاده افزود: احتمال ریزش درصدی از این دسته‌های ملخ در استان های جنوبی وجود داشته که اقدامات لازم جهت ردیابی و مبارزه انجام خواهد شد.

وی در ادامه خواستار همیاری سایر دستگاه‌های دولتی و بهره برداران شد و ادامه داد: پیگیری لازم جهت تخصیص اعتبار جهت ردیابی و مبارزه با ملخ در حال انجام است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: طبق دستورالعمل سازمان حفظ نباتات کشور، عملیات ردیابی و مبارزه با ملخ های صحرایی به صورت مستمر در استان هرمزگان و استانهای همجوار در حال انجام است.

وی با اشاره به برگزاری 4 جلسه ستاد عالی گیاه پزشکی استان هرمزگان و ستاد بحران به ریاست فرماندار در تمامی شهرستانها با محوریت ملخ صحرایی و جلسات ستاد ملخ صحرایی افزود: تمامی این جلسات منجر به تصمیماتی برای رفع نیازها، مسایل مرتبط با عملیات ردیابی و مبارزه با ملخ شد و اکیپ های ردیابی در تمامی شهرستان ها ساماندهی شده و عملیات ردیابی بالافاصله بعد از هشدار فائو در فاز جدید ریزش ملخ ها آغاز شد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با بیان اینکه بلافاصله پس از مشاهده دسته جات ملخ ها در شهرستان های شرقی و جنوبی عملیات مبارزه آغاز شد، خاطرنشان کرد: تاکنون یک هزار و 960 هکتار مبارزه با ملخ انجام شده و عملیات ردیابی مبارزه در تمامی شهرستان های این استان به طور شبانه روز در حال انجام است.

باقرزاده ابراز کرد: در حال حاضر این دسته‌جات محدودی از ملخ‌ها در شهرستان های سیریک ، جاسک، بشاگرد و میناب در حال جابجایی هستند.

به گفته وی، در مبارزه با ملخ ها تمامی تمهیدات لازم انجام شده و آمادگی در تمامی شهرستان ها وجود دارد اما با توجه به پیش بینی های انجام شده و احتمال گسترده شدن هجوم ملخ ها همیاری و مساعدت دستگاههای دولتی و نیروهای مردمی ضروری است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به تمهیدات پیش بینی شده تمامی ملزومات مبارزه اهم از اکیپ های مبارزه و تجهیزات سموم تامین شده و عملیات تا پایان فصل زراعی به صورت مستمر در تمامی شهرستان ها ادامه خواهد داشت.

باقرزاده همائی در پایان اظهار کرد: موج ریزش ملخ‌های صحرائی در 14 آبان ماه جاری در منطقه بشاگرد گزارش شده که اکیپ های ردیابی و مبارزه در آن شهرستان رصد مناطق را انجام داده و در حال حاضر 50 هکتار مبارزه با این آفت انجام گرفته است.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز