مدیرجهاد کشاورزی نیشابور خبر داد:
شهر خرو قطب اصلی تولید آلوی کشور/ میزبانی جشنواره ملی آلو در آبان
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیشابور گفت: به پیشنهاد شورای اسلامی و شهرداری شهر خرو قرار شد که در روزهای هشتم، نهم و دهم آبان ماه شهر خرو که قطب اصلی تولید آلوی کشور است، میزبان برگزاری جشنواره ملی آلو باشد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از نیشابور، محمدعلی فرهمندراد در این خصوص افزود: این جشنواره با ۳ محور تولید، فرآوری، بسته بندی و بازاریابی با دعوت از اساتید دانشگاهی و فعالان اقتصادی در زمینه خشکبار برگزار میشود.
وی اظهار کرد: برگزاری این جشنواره از بعداز ظهر هشتم آبان ماه با حضور نخبگان دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان در غالب گروه های« استارتاپ ویکند آلو » ایده های خود را به صورت علمی و فنی در راستای تولید، فرآوری، بسته بندی و بازاریابی آلو ارائه خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه در پایان روز دهم اختتامیه است و از سوی داوران به ۳ تیم برتر جوائز نقدی اهدا میشود، ادامه داد: در این جشنواره غرفه ها بصورت نمایشگاه دایر می گردد که شامل غرفه های عرضه آلو و محصولات باغی شهر خرو، صنایع دستی، نمایش و فروش دستگاه های پوست گیری آلو، بسته بندی و .... است.
فرهمندراد در خصوص میزان تولید آلوی شهرستان نیشابور نیز اعلام کرد: این شهرستان بالغ بر سه هزار و ۶٠٠ هکتار باغ آلو دارد که ٣ هزار و ٣٠٠ هکتار آن باغ های بارور می باشند. میانگین برداشت آلو در هر هکتار ۱۶تن است و پیش بینی میشود حدود ۱۵ هزارتن آلوی خشک تولید گردد که از این میزان تولید، بالغ بر ۹۵ میلیارد تومان سود به باغداران خواهد رسید.
وی خاطرنشان شد: آلوی شهرستان بخارایی، شمس، طرقبه ای، حاج کبریایی، حاج حسنی و شوقانی است که بعد از فرآوری و بسته بندی به کشورهای پاکستان، هندوستان و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر میشود.