خبرگزاری کار ایران

مدیرکل بحران گیلان:

2 دهنه پل در سیل اخیر تخریب شد/ قطع راه های ارتیاطی در شرق و غرب استان گیلان

2 دهنه پل در سیل اخیر تخریب شد/ قطع راه های ارتیاطی در شرق و غرب استان گیلان
کد خبر : ۸۲۳۱۶۱

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان گفت: سیلاب 2 دهنه پل ارتباطی در شرق و غرب گیلان به صورت کامل تخریب کرده است.

به گزارش ایلنا، رضا اسلامی، با بیان اینکه هنوز از خسارات بارش سهمگین باران و جاری شدن سیلاب به‌علت طغیان برخی از رودخانه‌های گیلان در ساعات گذشته برآورد دقیقی به عمل نیامده است اظهار داشت: این سیلاب علاوه بر ایجاد مشکل در تردد مردم، دو دهنه پل ارتباطی را نیز یک دهنه پل در مسیر ارتباطی رانکوه املش و یک دهنه پل ۶۴ متری در اسالم به صورت صد در صد تخریب کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان امدادرسانی به مناطق سیل‌زده استان توسط نیرو‌های خدمات‌رسان و دستگاه‌های اجرایی را مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد: هم‌اینک شرایط در مناطق سیل‌زده گیلان عادی و تحت کنترل بوده و تنها مشکل موجود قطع راه ارتباطی و آسیب‌دیدگی چند دهنه پل و راه دسترسی در شرق و غرب استان است.

اسلامی با بیان اینکه به زودی شرایط استان باتوجه به فروکش کردن سیلاب و کاهش حجم آب رودخانه‌های طغیان کرده به حالت عادی باز می‌گردد تصریح کرد: پلی که در منطقه اسالم به علت سیلاب تخریب شده بالای ۸۰ سال قدمت داشت و با آسیب‌دیدگی آن مشکلاتی برای مردم و اهالی جهت تردد در مسیر ایجاد شده است.
 
وی خسارات قابل توجه به زیرساخت‌های برخی از شهرستان‌های گیلان از قبیل ابنیه، پل‌ها و راه‌های دسترسی را قابل توجه خواند و ابراز داشت: به علت بروز سیلاب در ساعات گذشته آب، برق، گاز و تلفن برخی از مناطق درگیر سیل در گیلان قطع شده بود که با تلاش دستگاه‌های اجرایی مشکلات این بخش رفع شده است.
 
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان از حل مشکل ساختمان‌ها و منازل مسکونی که دچار آبگرفتگی شده بودند نیز خبر داد و اظهار داشت: سطح آب در رودخانه‌های بزرگ استان کاهش پیدا کرده است از طرفی دیگر تمامی فرمانداری‌ها و مدیریت دستگاه‌های اجرایی نیز در حال رفع مشکلات به وجود آمده ناشی از سیل هستند.

مدیرکل هواشناسی گیلان نیز با بیان اینکه بارندگی‌های شدید در استان از عصر شنبه تا ظهر یکشنبه این هفته از قبل پیش‌بینی شده بود افزود: شدت این بارش‌ها در ابتدا از مناطق غربی شهرستان تالش، صومعه‌سرا، ماسال، فومن و سپس در مناطق شرقی استان واقع در رودسر، املش، لنگرود، مشاهده شد.

محمد دادرس از ثبت بیشترین مقدار بارش باران در گیلان و کشور از ایستگاه اقلیم شناسی املش به مقدار ۲۴۵ میلی‌متر در کمتر از ۲۴ ساعت خبر داد و اظهار داشت: از نکات حائز اهمیت این بارش‌ها شدت بارش‌ها بود که در ایستگاه اقلیم شناسی جیرکول واقع در دامنه‌های رودسر مقدار بارش ۱۸۳ میلی‌متر در کمتر از ۸ ساعت اتفاق افتاد.

وی متوسط بارش سالانه جلگه شرق استان گیلان را هزار و ۳۸۰ میلی‌متر و متوسط بارش فصل پاییز شرق استان را نیز چیزی در حدود ۶۳۰ میلی‌متر اعلام کرد و ابراز داشت: در خلال وقوع بارش‌های ۲۴ ساعت گذشته تقریباً ۱۸ درصد بارش سالانه جلگه شرق و ۳۹ درصد بارش پاییز در این منطقه اتفاق افتاده است.

دادرس توجه به موقع به اطلاعیه و اخطاریه‌های هواشناسی و اقدامات پیشگیرانه دستگاه‌ها به ویژه در فصول پربارش را لازم و ضروری دانست و تصریح کرد: مجموعه این اقدامات و تمهیدات پیشگیرانه می‌تواند کمک شایانی به کاهش خسارات جانی و مالی و مدیریت بحران در بارش‌های باران ناگهانی استان گیلان داشته باشد.

مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به اینکه بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان‌دهنده استمرار جریانات پایدار در منطقه است عنوان کرد: طبق الگو‌های موجود هواشناسی، تا پایان این هفته آسمانی آفتابی، گاهی با افزایش ابر و وزش باد، احتمال مه صبحگاهی و ادامه روند افزایشی دما در روز‌های آینده پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز