در دیدار با مدیرکل فرودگاه های استان مطرح شد؛
تاکید استاندار آذربایجانشرقی بر اتمام سریع طرحهای فرودگاه تبریز
استاندار آذربایجانشرقی بر اتمام طرحهای در حال اجرای فرودگاه تبریز تا شروع فصل سرما تاکید کرد.
به گزارش ایلنا، محمدرضا پورمحمدی در دیدار مدیرکل فرودگاه های استان با وی، عنوان داشت: با شروع فصل سرما شرایط جوی مشکلاتی در اجرای طرح های عمرانی در این استان ایجاد می کند بنابراین ضروری است این طرح ها با سرعت بیشتری اجرا شود.
وی با اشاره به روند مطلوب طرحهای فرودگاه تبریز و کیفیت مطلوب خدمترسانی به مسافران در این فرودگاه، اظهار داشت: بهره برداری از این طرح ها در افزایش کیفیت خدمات به مسافران تاثیر بسزایی ایفا میکند.
مدیرکل فرودگاه های آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با ارایه گزارشی از آخرین وضعیت فرودگاه تبریز در حوزه های مختلف گفت: طرح تکمیل ترمینال ۱۴ هزار متر مربعی فرودگاه تبریز در آینده نزدیک با حضور مقام های عالی کشور آغاز می شود.
رامین آذری، با اشاره به اولویت این اداره کل برای ساماندهی داخل و محوطه ترمینال اصلی فرودگاه تبریز، افزود: برای این منظور تصمیم به برچیدن و یا جابجایی تعدادی از غرفه ها گرفته شده است و این اقدام تاثیر مثبتی در گسترده شدن فضای داخل ترمینال ایفا می کند.
وی با اشاره به وضعیت تاکسیرانی فرودگاه تبریز اظهار داشت: در این مورد جلسات متعددی با مسئولان تاکسیرانی برگزار شد و نتایج آن در نحوه مسافرگیری و ساماندهی تاکسیرانی فرودگاه در روزهای آینده تاثیر بسزایی خواهد داشت.
مدیرکل فرودگاه های آذربایجان شرقی گفت: هم اکنون عملیات اجرایی اپرون (پارکینگ) شرقی بصورت شبانه روزی در حال انجام است و طبق برنامه ریزی های انجام شده این پروژه تا آخر آبان به بهره برداری کامل می رسد.
آذری، ادامه داد: طی رایزنی و تعامل مثبتی که با شرکت های هواپیمایی در ماه های گذشته انجام شده، پس از ۲ سال کاهش در حوزه آمار پرواز در فرودگاه تبریز، تعداد پرواز و مسافر در مرداد امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است.
مدیرکل فرودگاههای آذربایجانشرقی یادآوریکرد: بر اساس گزارش اداره کل سوختگیری، رکورد سوخترسانی به هواپیماها در روزهای ۱۳ و ۱۴ مرداد امسال شکسته شد و یک رکورد جدید در این حوزه در تاریخ فرودگاه تبریز به ثبت رسید.
آذری با اشاره به وضعیت پروازهای فرودگاه سهند نیز افزود: این فرودگاه استاندارد و زیرساخت های لازم برای نشست و برخاست پروازها در رده فوکر ۱۰۰ را دارا بوده و از نظر عملیاتی آماده پرواز است.
وی گفت: برای برقراری مجدد پروازهای فرودگاه سهند رایزنی های بسیار خوبی با شرکتهای هواپیمایی انجام شده است و در آینده نزدیک پرواز در این فرودگاه برقرار می شود.
فرودگاه تبریز در سال ۱۳۲۹ با مأموریت ارائه خدمات هوایی، پروازهای برنامهای و غیر برنامهای، آموزشی و نظامی برای مسافرین، متقاضیان و سایر ارگانهای کشوری و تحت نظارت ضوابط سازمان جهانی هوانوردی ICAO به بهره برداری رسید.