در سی و دومین جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان انجام شد ؛
اکران فیلم در مناطق حاشیهنشین اصفهان با راهاندازی تماشاخانه سیار /فروش 68 میلیون تومانی سینماها در جشنواره
دبیر سی و دومین جشنواره فیلم های کودک و نوجوان اصفهان گفت: در این دوره برای نخستین بار، تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اصفهان در نقاط حاشیهای و محروم شهر اصفهان، به اکران آثار خاطرهانگیز سینمای کودک پرداخت.
به گزارش ایلنا از اصفهان، علیرضا تابش گزارشی از وضعیت استقبال کودکان و نوجوانان و مردم اصفهان، از مجموعه اکرانهایی که طی هفت روز برگزارى جشنواره انجام شد ارائه کرد و اظهار داشت: در سطح شهر اصفهان به عنوان پایگاه اصلی جشنواره ۹ سالن سینما بلیت فروشی داشتند. ۴٧ هزار و ٧٨٧ صندلی در ٩ سینما مجموع تعداد صندلیهایی بود که در طول هفت روز جشنواره بلیت فروشی انجام شد.
وى ادامه داد: بخشی از ظرفیت صندلیهای جشنواره به طور رایگان در اختیار مردم و مخاطبان جشنواره بود در مجموع ١٠ هزار و ۵١٣ بلیت میهمان که شامل هنرمندان، فرزندان شهدا، اهالی رسانه، توانخواهان و کودکان کار بودند، صادر شد.
دبیر جشنواره با اشاره به فراگیری برنامه های جشنواره در نقاط مختلف شهر اصفهان، افزود: در پردیس هنر اصفهان به مدت پنج شب با نمایش فیلم های خاطره انگیز کودک میزبان مردم و کودکان اصفهانی بودیم. این محوطه روباز ٣ هزار نفر ظرفیت دارد و برای پنج شب، مردم در کنار کودکان به صورت رایگان به تماشای آثار خاطرهانگیز سینمای کودک نشستند.
تابش ادامه داد: با هماهنگی ستاد جشنواره برای نخستین بار، تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اصفهان نیز در نقاط حاشیهای و محروم شهر اصفهان، به اکران آثار خاطرهانگیز سینمای کودک پرداخت.
وی بیان کرد: میانگین قیمت بلیت از سال قبل کمتر بود و افزایشی پیدا نکرد. ضریب حضور مخاطبان جشنواره ۴۳/۴۴ درصد بود و به نسبت سال گذشته از هر سئانس و سالن افزایش مخاطب داشتیم.
فروش بلیتها هم به صورت اینترنتی، نقدی ، تمامبها و نیمبها انجام شد و برای اولین بار بلیتهای جشنواره در سایت سینماتیکت پیشفروش شد که روند خرید بلیت را برای مخاطبان جشنواره تسهیل کرد.
دبیر جشنواره گفت: مبلغ فروش امسال ۶٨ میلیون و ۶٧۶هزار تومان بود. جمع کل مخاطبان جشنواره از طریق بلیتفروشی ٢٠هزار و ٧۵٧ نفر بود.
وی بیان کرد: توجه به این نکته نیز مهم است که امسال «باشگاه مخاطبان جشنواره» به صورت جدی پیگیری شد و موفق شدیم نزدیک به ٢ هزار داوطلب را ثبتنام کنیم و برایشان کارت صادر شد که این دستاورد نیز نقطه عطفی برای جشنواره سیودوم بود.
تابش در پایان با تاکید بر اینکه نظر مخاطبان برای ما حائز اهمیت است، گفت: برای سنجش میزان موفقیت جشنواره و استقبال از فیلمها و تحلیل درست از روندهای اجرایی جشنواره امسال، نظرسنجی برای نخستین بار صورت گرفت که امیدوارم در اولین فرصت نتایج آن در اختیار دست اندرکاران سینمای کودک و نوجوان و نهادهای برگزار کننده و حامی جشنواره قرار گیرد.
وی افزود: سه بسته نظرسنجی امسال طراحی و انجام شد، نظرسنجی در سطح «المپیاد فیلمسازی نوجوانان» که پس از تحلیل پرسشنامه تشریحی، نهایی خواهد شد. همچنین نظرسنجی از «بخش اجرایی جشنواره»، که در این بخش نظرات صاحبان آثار، هنرمندان داخلی و مهمانان خارجی حائز اهمیت است و نهایتا پرسشنامه «بخش محتوایی جشنواره» که در شهر اصفهان انجام شد و همه ۳۴ شهر دیگر کشور که نمایش همزمان فیلم داشتیم، را نیز در بر می گیرد.