کلائی مطرح کرد:
لزوم انجام برنامهریزی برای تحقق شهرسازی به معنای واقعی در سال 98
شهردار مشهد با تاکید بر این نکته که حوزه شهرسازی مناطق از اهمیت به سزایی برای ما برخوردار بوده و بیشترین فشار ما به این بخش بر روی مباحث درآمدی است، گفت: باید برای سال ۹۸ به گونه ای برنامهریزی شود تا شهرسازی به معنی واقعی محقق شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد، محمدرضا کلائی در نشست هماندیشی با معاونان و روسای شهرسازی مناطق شهرداری مشهد با تقدیر از تلاشهای انجام شده برای تحقق درآمد شهرداری از این محل افزود: درآمد ما وابسته به حوزه شهرسازی است، بنابراین هدایت و رهبری حوزههای اجرایی بر عهده این بخش است.
وی اضافه کرد: سال 97 به دلیل فشار های درآمدی که به حوزه شهرسازی وارد شد ذوق در این حوزه را کور کرد، اما امیدواریم سال 98 به گونهای برنامهریزی شود که فارغ از بحث های درآمدی که البته باید مورد توجه قرار گیرد، شهرسازی به معنی واقعی شهرسازی محقق شود.
در ادامه این نشست محمدهادی مهدینیا، رییس کمیسیون عمران و شهرسازی شورایشهر مشهد نیز با بیان اینکه اکنون شهرداری مشهد را باید با زمانی که مجموعه مدیریتشهری را تحویل گرفتیم، مقایسه کنیم، اظهار کرد: در آن زمان با مشکلات عدیدهای در حوزه درآمدی، بدهیهای شهرداری به بانک ها پیمانکاران روبه رو بودیم اما امروز خدارا شاکریم که در پایان سال ۹۷ درآمد شهرداری مشهد بیش از حد مدنظر محقق شده و بدهیها که بخش زیادی از آن تهاتر شده به تعادل رسیده است.
وی اضافه کرد: اکنون میتوانیم شعارهای انتخاباتی خود را جامع عمل بپوشانیم زیرا براساس رویکرد اقتصادی که در آغاز کار داشتهایم امروز در نقطهای هستیم که از نیازهای اصلی شهری به نیازهای فرعی رسیدهایم.
مهدی نیا با اشاره به اینکه در کمیسیون عمران و شهرسازی این موضوع را به صورت جدی دنبال خواهیم کرد تا در حوزههای مختلف شهری اقدامات مناسبی انجام شود، گفت: ایجاد تقاطع های غیرهمسطح، روانسازی ترافیک، نهضت پیاده روسازی و نهضت آسفالت از برنامههای اصلی ما در مدیریت شهری و شورا در سال آینده است.
رییس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر تصریح کرد: پیش از این بودجه آسفالت معابر شهر مشهد 140 میلیارد تومان بود که با 80 میلیارد تومان افزایش سال آینده ۲۲۰ میلیارد بودجه برای آسفالت معابر در نظر گرفته شده است، زیرا آسفالت یک امر بسیار اساسی و مهم برای شهروندان است که باید به آن توجه شود.
وی ادامه داد: در حوزه شهرسازی چند هدفگذاری کلان از جمله تصویب طرحهای تفصیلی، رفع نواقص طرح جامع، سند پهنهبندی حریم و ضوابط بلندمرتبهسازی انجام گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه امیدوارم این مصوبات حوزه شهرسازی، زمینه را ایجاد کند تا شهرداری مشهد از آنچه که در حوزه زمین و مسکن رخ میدهد، دور نباشد، افزود: در کنار این مسائل، ایجاد رصدخانه شهری یکی از برنامههایی است که مورد توجه شهردار است که ما نیز در چارچوب شهر هوشمند این موضوع را دنبال خواهیم کرد.