معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قزوین خبرداد:
نبود مطالبات عامل زمین ماندن پروژهها طی ۱۵ سال/ نقشه راهبردی کلان نداریم
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: نبود مطالبات، هدفمند بودن و انسجام مدیریتی مطالبات باعث شده که بهرهبرداری این پروژههای ۱۵ سال زمان ببرد.
مهدی یوسفی درگفت و گو با ایلنا بااشاره به پروژههای دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت: امیدواریم عزمی که برای پیاده روی اربعین میبینیم در مسائل اجتماعی استان قزوین نیز شاهد باشیم.
این مسئول عنوان کرد: این حرکت عظیم هرگز نباید خاتمه پیداکند ولی لازم است که این عزم و اراده در دیگر مسائل کشور هم بوجود بیاید.
وی با توجه به اینکه نقشه راهبردی کلان نداریم گفت: با مطالبات هدفمندکردن و داشتن انسجام مدیریتی قطعا این پروژهها در طی پانزده سال گذشته افتتاح میشد.
یوسفی تصریح کرد: طی چهار سال گذشته ۹۰۰ تخت دولتی دربیمارستانها وجود داشت که فقط ۲۵۰ تخت نوساز بودند.
این مسئول در ادامه گفت: قزوین که محل اتصال استانهای دیگر به استان تهران است وما باید قبل از زنجان بیمارستانی برای بیماران سرطانی احداث میکردیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: انسجام مدیریتی و مردمی بسیار اهمیت دارد چراکه شهر باید محل آسایش مردم باشدولی متاسفانه عملکرد جزیرهای سبب شده تا هر مسئول قسمتی از کار را به صورت انفرادی انجام دهد در حالی که لازم است این عملکردها باتوجه به یک نقشه راهبردی کلان انجام شود.
این مسئول درپایان افزود: دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی در گذشته تنها مامور ساخت مرکز فوریتهای پزشکی آقابابا و کوهین بود و این در حالی است که یک سال این دو پروژه زمین مانده بودو اما امروزه دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی پروژههای بسیارعظمی را در دست دارد.