معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی:
آماده حمایت از اردبیل به عنوان پایلوت طبیعت گردی کشور هستیم
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: تمامی ایدههای معرفی استان اردبیل به عنوان پایلوت طبیعت گردی و آبدرمانی در کشور مورد حمایت است.
به گزارش ایلنا، محمد محب خدایی در جلسه کارگروه تخصصی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل تصریح کرد: مشهد به عنوان برند گردشگری مذهبی و اصفهان به عنوان برند گردشگری فرهنگی و تاریخی شناخته شده است.
وی اضافه کرد: در وضعیت فعلی محور اصلی گردشگری اردبیل سرگرمی است اما میتوان از ظرفیت آبهای گرم معدنی برای برندسازی در این استان مدد گرفت.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور خلاصه کردن بهره گیری از آب های گرم در حد استخر شنا را مقبول ندانست و تاکید کرد: ضروری است از مفاهیم روز دنیا در حوزه آبدرمانی بهره گرفت.
محب خدایی با تاکید به اینکه در ایجاد مزیت برای جذب گردشگر خارجی نیز این استان توانمندی هایی دارد، اضافه کرد: در صورتی که آبدرمانی به عنوان برند گردشگری این استان تعریف شود زمینه برای حضور گردشگران مرفه با درآمد متوسط به بالا فراهم خواهد شد.
وی به ضرورت تعریف پایلوت ریشه ای طرح های گردشگری در استان اردبیل تاکید کرد و بیان داشت: هشت هزار و 700 میلیارد تومان تسهیلات در کشور پیش بینی شده که بسته به توان استان ها و تعریف پروژه تخصیص خواهد یافت.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور بهره وری طرح های گردشگری را نیز ضروری دانست و متذکر شد: راهبرد جامع بهره وری طرح های گردشگری در کشور تدوین شده و نیازمند برندسازی در حوزه گردشگری کشور هستیم.
محب خدایی با ذکر مثالی به برند اردبیل در آب های گرم معدنی و پل های معلق اشاره و تاکید کرد: لازم است به تمامی ذائقه ها پاسخ گفت و از فرصت های سرمایه گذاری استفاده بهینه داشت.
وی تاکید کرد: یکی از آفتهای ایده های گردشگری تکرار ایده ها است و این در حالی است که در مناطق باید متناسب با ظرفیت ها نسبت به پیاده سازی ایده ها اقدام کرد.
معاون گردشگری سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کشور با ذکر مثالی به پیاده سازی گردشگری کشاورزی و عشایر در پارس آباد تاکید کرد و بیان داشت: نباید شیوه توسعه پارس آباد کپی برداری از شهر سرعین باشد.
به گفته محب خدایی در عین حال که سرعین می تواند به مرکز گردشگری آبدرمانی و پارس آباد به مرکز گردشگری کشاورزی تبدیل شود، می توان دهکده های توریستی طبیعت گردی در شهرهای دیگر ایجاد کرد.
وی ادامه داد: لازم است پروژه هایی در استان اجرا شود که منحصر به فرد بوده و از تازگی برخوردار است؛ به عنوان مثال اجرای پروژه هایی از این دست در منطقه نمونه گردشگری شورابیل مورد حمایت است.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در خصوص طرح اردبیل2020 نیز متذکر شد: این ایده به منزله این است که اردبیل مقصد و فرجامی برای برنامه های توسعه قائل شده است.
محبخدایی معتقد است تحقق این شعار نیازمند استراتژی و تعریف رویدادهای متمایز و سازمان میراث فرهنگی نیز آماده حمایت از برنامه های تدوین شده است.
وی اضافه کرد: درآمد گردشگری باید جایگزین صنعت نفت شود و ضروری است در این راستا همه استان ها پای کار باشند.
محب خدایی به معرفی توانمندی های سرمایه گذاری گردشگری کشور در نمایشگاه «شهرگردشگر» اشاره کرد و افزود: انتظار ما از استان ها حضور پربار در این نمایشگاه و معرفی توانمندی های گردشگری کشور است.