معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگی استان اردبیل:
17 سازمان مردم نهاد در حوزه میراث فرهنگی اردبیل فعالیت دارند
معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل از فعالیت 17 سازمان مردم نهاد در این حوزه خبر داد.
به گزارش ایلنا، عسگر سنگی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر تصریح کرد: از این تعداد چهار سمن در حوزه میراث فرهنگی فعالیت دارند.
وی تاکید کرد: مسئولیت سمن های میراث فرهنگی برنامه ریزی برای حفاظت از آثار تاریخی، فرهنگ سازی حفاظت از آثار و برگزاری کارگاه آموزشی است.
معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان به فعالیت 11 سمن حوزه گردشگری و محیط زیست نیز اشاره کرد.
به گفته سنگی سمن های فعال در این حوزه همکاری لازم با ادارات ذیربط جهت پاکسازی محیطی جاذبه های گردشگری و محوطه های تاریخی و درخت کاری و برگزاری نمایشگاه ها، جشنواره ها و همایش های تخصصی گردشگری و محیط زیست دارند.
وی همچنین به فعالیت دو سمن در حوزه صنایع دستی اشاره و تصریح کرد: این گروه از سمن ها نیز همکاری لازم با اداره کل در برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی، ورک شاپ ها و آموزش های تخصصی صنایع دستی دارند.
به گفته معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در شهرستان های نیر و مشگین شهر هر کدام یک سمن و در شهرستان پارس آباد دو سمن دایر بوده و مابقی در مرکز استان فعالیت دارند.
سنگی سازمان های مردم نهاد را نظام پنهان ارتقا سلامت جامعه دانست و متذکر شد: سمن ها به صورت مستقل از دولت و به شکل غیر انتفاعی در خدمت مردم هستند و به نوعی صدای مردم نامیده می شوند.
وی تاکید کرد: سمن ها، نماد و واسط مشارکت مردم هستند و مشارکت مردم نیز یکی از بازوهای اصلی ارتقا سلامت و کاهش فقر و بی عدالتی است.
معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تاکید کرد: اردبیل یکی از استان های پیشتاز در تشکیل مجمع سمن های جوان کشور است که در حوزه های مختلفی به ویژه گردشگری، محیط زیست، امور خیریه و مسائل اجتماعی و فرهنگی مشغول به فعالیت هستند.