معاون جهاد کشاورزی استان اردبیل :
متوسط تولید سالانه گوشت قرمز بیش از 29 هزار تن است
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: متوسط تولید سالانه گوشت قرمز بیش از 29 هزار تن است .
به گزارش ایلنا، بهلول تکلوی با اعلام این خبر افزود: استان اردبیل یکی از مناطق مهم دامپروری کشور است و دامداری از قدیم الایام مرسوم و حرفه اصلی مردم بوده در حال حاضز نیز در اقتصاد منطقه نقش موثری ایفا می کند و وجود سه دشت وسیع و پهناور مغان و مشکین شهر واردبیل و منابع طبیعی سرشار و ارزشمند و خدادادی که در این استان فراهم کرده است همه ساله بیش از پیش شاهد گسترش واحدههای دامدری مدرن و صنعتی هستیم.
تکلوی افزود: این استان دارای 3 میلیون و 939 هزار واحد دامی است و دارای 19 هزارو 331 راس گاو اصیل و 129 هزارو 270 راس گاو دورگ و 175 هزارو 985 راس گاو بومی و 33 هزارو 958 راس گاومیش و 1 میلیون 791 هزارو 269 گوسفند است .همین قابلیت ها و توانمندی ها باعث شده است که این استان علاوه بر تامین گوشت قرمز مازاد محصولات تولیدی خود را به استانهای همجوار نیز ارسال کند.
وی تصریح کرد: سالانه در این استان 29 هزارو 160 تن گوشت قرمز و 253 هزارو 590 تن شیر خام تولید می شود که این میزان تولید با توجه به گسترش واحدهای صنعتی دامداری در این استان سال به سال در حال افزایش بوده و زمینههای اشتغال مناسبی را در منطقه فراهم ساخته است.
تکلوی افزود: از فعالیتهای در دست اقدام و آینده معاونت بهبود تولیدات دامی ، توسعه واحدهای گاوداری شیری و ساماندهی دامداریهای روستایی ، تجهیز و توسعه مراکز جمع آوری شیر ، اجرای پروژه های صلاح نژاد ی در زمینه توسعه گاو های سیمینتال و تولید ترکیب های نژادی چند قلوزایی و پر تولید در گوسفند و بز است.