خبرگزاری کار ایران

آغاز به کار کمپین تخصصی صادرات خرده فروشی صنایع دستی در اراک / یک گام برای توسعه صادرات در فضای مجازی

آغاز به کار کمپین تخصصی صادرات خرده فروشی صنایع دستی در اراک / یک گام برای توسعه صادرات در فضای مجازی
کد خبر : ۵۷۳۷۶۳

جلسه‌ خرده فروشی صادرات صنایع دستی با حضور مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری،مدیر کل پست استان مرکزی ، هنرمندان صنایع دستی وشرکت زودل برگزار شد.

به گزارش ایلنا از اراک حسینی مدیرکل  میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری امروز شنبه 2 دی 96 در جلسه کمپین صادرات خرده فروشی صنایع دستی و در جمع هنرمندان این حوزه گفت: «صنایع دستی یکی از ارزنده ترین دارایی های ما ایرانیان است و میراثی فرهنگی که نشان آن در تمام شهرهای این سرزمین موجود است و در عین حال حد و مرز جغرافیایی ندارد. خوشبختانه هنرمندان صنایع دستی استان افتخارات بسیاری آفریده اند وجایگاه خوبی در تولیدات صنایع دستی کشور برای استان ایجاد شده است. هدف از برگزاری  چنین جلسه ای با حضور هنرمندان و فعالان حوزه صنایع دستی استان تلاش برای ایجاد بازار خرده فروشی صنایع دستی در سطح کشور وجهان است.»

 سید محمد حسینی افزود: «مسلماٌ مشکلاتی در زمینه صادرات وجود دارد ولی هنر برتر این است که در زمینه فروش تولیدات ، به صورت بین المللی و با برندی برخاسته از استان مرکزی تلاش شود. امروزه استفاده از ابزارها و فن آوری‌های روز دنیا باعث می شود که در امر تجارت بهبود و پیشرفت بهتر و بیشتری نسبت به روش انجام آن در گذشته ایجاد شود. امروزه با استفاده از ابزارهای الکترونیکی و از بین رفتن محدودیت های بعد مکانی ، ارتباطات سریع تر و همگانی تر شده است و باید تمام استفاده را از این امکان ایجاد شده در خصوص معرفی و بازاریابی محصولات در راستای هدف صادرات جهانی انجام داد.»

اودر ادامه گفت: «استفاده از ابزارهای الکترونیکی باعث می شود مکانی بزرگ و مجازی برای ارائه آثار بسیاری از هنرمندان صنایع دستی ایجاد شود که در بعد حقیقی برای انجام همین کار نیاز به نمایشگاهی با هزینه های جانبی بسیار است. این فضای مجازی ، قادر است به سادگی در عین زیبایی و بدون نیاز به صرف و اتلاف وقت تمامی احتیاجات مورد نیاز بازدید کننده را برطرف سازد و از طرفی صرفه جویی فراوانی در هزینه های تولیدکننده به ارمغان آورد.»

 مدیرکل پست استان مرکزی در همین خصوص گفت: « پست به عنوان یک راه ارتباطی بسیار وسیع که در سطح ملی و بین المللی فعال است و دارای یک شبکه بسیار قدیمی ومورد اعتماد وصول مردم شده، به عنوان یک سازمان خدماتی خوشنام جهت معرفی و فروش محصولات، آماده همکاری با هنرمندان عرصه صنایع دستی است. با توجه به پیشرفت فناوری اطلاعات و شبکه های اجتماعی/ پست جایگاه خود را از دست نداده است وروز به روز گسترش بیشتری پیدا می کند.»

محمد علی چراغی با بیان اینکه اداره کل پست استان در راستای نیاز مشتری از شکل سنتی به سوی روش های نوین حرکت کرده، عنوان کرد:« سرویس تجارت الکترونیک  به عنوان یک بستر برای خدمت رسانی در زمینه هایی از قبیل خرید وفروش، کارت پستال الکترونیک، رسید الکترونیک، تمبر الکترونیک درتمامی باجه های خود پرداز و گوشی های تلفن همراه در دسترس است و قابلیت این حوزه برای توسعه فروش در حوزه صنایع دستی و بستر سازی در حوزه گردشگری می تواند به خوبی ایفای نقش کند.»

درادامه سرپرست معاونت صنایع دستی استان نیز گفت: « امروزه بازار آنلاین نقش مهمی در ارتقای فروش محصولات دارد و با توجه به ظرفیت‌های صنایع‌ دستی استان می‌توانیم با مشارکت فعالان تجارت الکترونیک شاهد فروش بهتر محصولات صنایع‌دستی استان در داخل و خارج از کشور به صورت آنلاین باشیم.» 

قاسم کاظمی افزود: «حوزه صنایع دستی در سه بخش نهاده‌های تولید، تولید کننده (هنرمند) و بازار عرصه حضور دارد. استان مرکزی در سال 93 به عنوان استان پیشرو در بازار های صنایع دستی شناخته شده است.»

میلاد پوررجب نماینده شرکت زودل در این جلسه تشریح کرد:«کمپین راه اندازی شده با مشاکت سازمان میراث فرهنگی کشور وشرکت ملی پست ایران از 21 آبان کارخود را در تهران آغاز و تا20  دی ماه در 31 استان کشور و در بیش از 35 شهر ایران ادامه دارد. شهر اراک به عنوان بیست و سومین شهر شرکت کننده در این کمپین است.»

او در ادامه گفت: « هدف از برگزاری این کمپین‌ها کمک به شرکت‌های کوچک و متوسط جهت افزایش فروش از طریق ورود به بازارهای بین المللی وصادرات است که با محوریت صنایع دستی صورت پذیرفت. با استفاده از اپلیکیشن زودمال که توسط شرکت زودل و با مشارکت شرکت ملی پست ایران انجام ساخته شده این مهم رخ خواهد داد  که این اپلیکین تا سال 97 در بیش از 12 کشور معرفی خواهد شد و طبق برنامه، محصولات ایرانی در بیش از 20 بسترخرده فروشی معروف دنیا توسط این شرکت جهت فروش معرفی خواهدشد.»

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز