یک باستانشناس خبرداد:
آغاز کاوشهای باستانشناسی در تپه ۶۵۰۰ ساله پوستچی
یک باستان شناس از آغاز کاوشهای باستانشناسی در تپه ۶۵۰۰ ساله پوستچی در شیراز خبرداد.
به گزارش ایلنا، حسنعلی عرب سرپرست مشترک برنامه مطالعات باستانشناسی تپه پوستچی اظهار داشت: برنامه فصل دوم شامل کاوش و حفاری گسترده در لایههای فرهنگیاستقراری خواهد بود که با هدف آگاهی از ساختارهای سکونتی و شواهدی از فعالیتهای اجتماعی، اقتصادی و صنعتی ساکنان این محوطه انجام میشود.
وی از تپه پوستچی بهعنوان یکی از معدود محوطههای باقیمانده از دوران پیش از تاریخ در جلگه و دشت شیراز نام برد و افزود: این تپه در حاشیه بزرگراه بلوار رحمت شهر شیراز واقع شده که نشاندهنده تداوم سکونت از حدود 6500 سال پیش در این منطقه است.
سرپرست مشترک برنامه مطالعات باستانشناسی تپه پوستچی خاطرنشان کرد: شواهد بهدستآمده، دلالت بر ارتباطات و تعاملات فرهنگیاقتصادی با دیگر روستاهای دوران پیش از تاریخ در استان فارس و سرزمینهای همجوار دارد.
گفتنی است، فصل دوم کاوشهای باستانشناسی تپه پوستچی در ادامه فصل نخست، مطابق با تفاهمنامه همکاری دانشگاه هنر شیراز و پژوهشکده باستانشناسی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری انجام میشود که سرپرستی این برنامه بهصورت مشترک برعهده حسنعلی عرب از دانشگاه هنر شیراز و علیرضا سرداری از پژوهشکده باستانشناسی است.