در جلسه شورای آموزش و پرورش استان عنوان شد:
ضربالاجل استاندار مرکزی برای درآمدزایی املاک آموزش و پرورش تا 6 ماه آینده / 19 مورد از املاک آموزش و پرورش برای مقوله مولدسازی در نظر گرفته شده است

استاندار مرکزی گفت: آموزش و پرورش استان درآمدزایی املاک خود را تا 6 ماه آینده عملیاتی کند در غیر این صورت برای مولدسازی در نظر گرفته میشوند. این املاک بیش از 10 تا 20 هزار میلیارد ریال ارزش دارند و باید برای ساماندهی و استفاده بهینه از آنها برنامه مدون تدوین شود. یکی از راههای مولدسازی، فروش است اما مشارکت و تهاتر هم در این زمینه قابلیت اجرا دارد. لازم است از محل فروش املاک مازاد آموزش و پرورش برای ساختوساز در شهرستانها استفاده شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، مهدی زندیهوکیلی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان مرکزی، به افزایش قیمت زمین اشاره داشته و افزود: برخی روستاهای خالی از سکنه استان دارای مدرسه هستند و با گران شدن قیمت زمین آموزش و پرورش میتواند با تغییر کاربری دادن برای خود زمینه درآمدزایی را فراهم کند. با ایجاد درآمدزایی در این حوزه میتوان حتی برای خرید تجهیزات مورد نیاز مدارس نیز اقدام کرد و در این راستا گام برداشت.
وی ادامه داد: باید با این موضوع فعالانه برخورد شود و با تشکیل کمیته دائمی در حوزه درآمدزایی املاک، شخص مدیرکل آموزش و پرورش ورود کند. هدف از درآمدزایی این است تا فضاهای آموزشی در استان آسیب نبیند و بهترین استفاده از آنها صورت گیرد. ادارهکل راهوشهرسازی استان در ساخت واحدهای مسکونی باید سرانه آموزشی را مورد توجه قرار دهد و در مجتمعهای مسکونی اقدام ملی و مهر باید ساخت مدارس ابتدایی دخترانه و پسرانه برنامهریزی شود.
استاندار مرکزی درباره نصب پنلهای خورشیدی در مدارس استان نیز اظهار داشت: ساخت پنلهای خورشیدی تنها تکلیف ادارهکل نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس نیست، بلکه آموزش و پرورش هم باید در ایجاد پنل خورشیدی در مدارس با هدف درآمدسازی اقدام کنند. ساخت مدرسه انرژی توسط سازمان اتمی در اراک، تنها ساخت یک مدرسه نیست، بلکه پرورش برای استعدادهای خاص در این زمینه است.
عبدالرضا پیرحسینلو سرپرست ادارهکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این جلسه به اقدامات انجام شده در حوزه مولدسازی و تغییر کاربری املاک مازاد حوزه این ادارهکل اشاره کرده و گفت: 19 مورد از املاک آموزش و پرورش این استان برای مقوله مولدسازی در نظر گرفته شده است. 22 مورد تغییر کاربری آموزشی به تجاری در 5 شهر استان مرکزی پیشبینی شده است.
نوربخش عسکری رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: آموزش و پرورش و جهادکشاورزی از جمله دستگاههایی هستند که اموال خوبی برای تغییر کاربری دارند. در صورتی که مولدسازی و یا تغییر کاربری انجام نشود، عدالت آموزشی که مورد توجه استاندار مرکزی است، محقق نمیشود. انجام نشدن این مهم باعث میشود تا برخی طرحهای عمرانی دچار وقفه شوند.