در راستای اجراییشدن اقتصاد مقاومتی صورت گرفت؛
استقرار 21 شرکت دانشبنیان و فناور در منطقه آزاد انزلی
در راستای اجرای دستورالعمل اقتصاد مقاومتی در شش ماه نخست سال جاری 21 شرکت دانش بنیان و فناور مشتمل بر 17 شرکت فناور نوپا و 4 شرکت فناور صنعتی در این منطقه مستقر شدند.
به گزارش ایلنا از بندرانزلی، مدیریت روابطعمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی گفت: در راستای اجرای دستورالعمل اقتصاد مقاومتی در شش ماه نخست سال جاری 21 شرکت دانشبنیان و فناور مشتمل بر 17 شرکت فناور نوپا و 4 شرکت فناور صنعتی در این منطقه مستقر شدند.
بنابراین گزارش یکی از مهمترین برنامه های عملیاتی سازی سیاستهای اقتصاد مقاومتی از سوی این سازمان جذب شرکت های دانش بنیان است که در کنار ارائه مشوق های صادراتی جدید، بازاریابی بینالمللی برای واحدهای تولیدی، فعال سازی واحدهای راکد تولیدی، تشکیل کار گروه های تخصصی رفع موانع تولید و صادرات و در نهایت راه اندازی مرکز صادرات منطقه از سوی بخش خصوصی برنامههای عملیاتی این منطقه به منظور توسعه صادرات و افزایش مبادلات با کشورهای منطقه را تشکیل می دهند.
از سوی دیگر با تشکیل شورای حمایت از ایده های خلاق و نوآور در سازمان که به صورت هفتگی اقدام به بررسی پیشنهادات شرکتهای دانش بنیان و نوآور برای استقرار در مرکز شکوفایی منطقه و بهره گیری از مزایا و معافیت های منطقه می کند این سازمان به صورت جدی گام در مسیر حمایت از شرکت های دانش بنیان گذاشته و بر همین اساس از مجموع 10 طرح دانش بنیان ارائه شده طی شش ماه نخست سال جاری به این شورا، 5 طرح مورد تأیید قرار گرفته و در سایر موارد نیز در قالب ایجاد بانک ایده های نوآور در سازمان به منظور تجاری سازی، این ایده ها به سایر سرمایه گذاران معرفی می شود.
اقدام حمایتی دیگر سازمان منطقه آزاد انزلی طی این مدت، شروع به کار مرکز شکوفایی شرکت های دانش بنیان و نوآور منطقه از سوی بخش خصوصی بوده که تاکنون 10 شرکت دانش بنیان در آن مستقر شده است.
بنابراین گزارش در اختیار نهادن دفتر کار رایگان به واحد های فن آور در مجتمع های تجاری، اعمال معافیت کامل در کلیه عوارض های متعلقه نظیر ثبت شرکت و صدور مجوز فعالیت اقتصادی، اولویت واگذاری زمین برای طرحهای دانش بنیان و نوآور و تقسیط قیمت زمین های واگذار شده به شکل بلند مدت و معرفی طرحهای دانش بنیان و نوآور به بانکهای عامل طرف قرارداد با سازمان جهت اخذ تسهیلات مهمترین مزیت ها و مشوق های است که بسته های حمایتی این سازمان را تشکیل می دهد.
گفتنی است تولید دستگاه MRI، تولید مکمل های غذایی دام و طیور، انواع چوب پلاست با استفاده از ضایعات کاه برنج، چاپگرهای صنعتی، دستگاه ازن ژنراتور و ماوراء بنفش، کود شیمیایی با ترکیب جدید و مواد شوینده غیرشیمیایی نانو، تنوع محصولات تولیدی توسط شرکتهای دانشبنیان صنعتی فعال در این منطقه را تشکیل می دهد.