فرماندار ملارد مطرح کرد:
توجه به اکو توریسم،توسعه صنایع تبدیلی و حمایت از صنایع دستی، رمز شکوفایی روستاها
فرماندار ملارد گفت: با توجه مضاعف به اکو توریسم، تلاش برای توسعه صنایع تبدیلی و حمایت از صنایع دستی، روستاها با رونق و شکوفایی فزاینده تری همراه خواهند شد.
بهگزارشایلنا، بهمنخطیبی فرماندار ملارد در همایشمدیریت روستایی و نقش آن در اقتصاد مقاومتی که با حضور جمعی از مسئولان استانی و کشوری و دهیاران روستاهای استان تهران در فرهنگسرایِ بعثتِ بخش صفا دشتِ شهرستان ملارد برگزار شد، با اشاره به لزوم نقش آفرینی هر چه بیشتر روستاها در تولید و اقتصاد کشور، اظهار داشت: تردیدی وجود ندارد که مبداء اصلی توسعه و شکوفایی کشور، از روستاها آغاز می شود و به واقع با توسعه روستایی،حصول پیشرفت در شهرها و کلانشهرها نیز تسهیل خواهد شد.
وی افزود: در شرایطی که امکانات مطلوبی در شهرها ایجاد شد لذا به تناسب آن فرصت های شغلی مقتضی تامین نشد و این عدم توازن میان امکانات و فرصت های شغلی در روستاها، باعث ظهور و بروز برخی نارسایی ها در این عرصه (روستاها) شد.
خطیبی عنوان کرد: در دولت تدبیر و امید،حمایت از روستاها به عنوان اولویتی ویژه در دستورکار قرار گرفته و افزایش چندین برابری پرداخت مالیات بر ارزش افزوده به روستاها،گواهی است بر صحت صدق این ادعا و قطعا در سال های آتی شاهد رونق و شکوفایی هر چه بیشترِ جامعه روستایی در کشور خواهیم بود که روستاهای شهرستان ملارد نیز جزئی از آن به شمار می روند.
فرماندار ملارد گفت: شهرستان ملارد با 450 هزار نفر جمعیت و 930 کیلومتر مربع وسعت،از مهمترین حوزه های جغرافیایی استان تهران به شمار می رود که 63 روستا را در دل خود جای داده و از این میزان 30 روستا، بواسطه شورای بخش و بخشداری و 33 روستای دیگر نیز با مدیریت مستقیم دهیاری ها و شوراهای روستایی اداره می شوند.
وی افزود:این اعداد و ارقام موید ظرفیت های بالقوه شهرستان ملارد در عرصه روستایی است و امیدواریم روند حمایت از چنین مناطقی استمرار یابد و بخصوص انتظار می رود در ارتباط با دهستان اختر آباد،نگاه ویژه ای لحاظ شود.
خطیبی عنوان کرد:در این میان،دهستان اختر آباد،به عنوان یکی از بزرگ ترین دهستان های کشور، از حوزه های جغرافیایی کم برخوردارِ استان تهران محسوب می شود.
وی افزود:بر مبنای بررسی ها و ارزیابی های انجام شده،500 خانوار روستایی ساکن در این محدوده با برخورداری از 50 هزار دام سبک و 7 هزار دام سنگین بصورت عشایری،زندگی می کنند که با برنامه ریزی مناسب می توان از همین ظرفیت برای توسعه هر چه بیشتر استفاده کرد.
فرماندار ملارد گفت:نقش مدیریت روستایی و بخصوص دهیاری نیز نباید نادیده انگاشته شود و انتظار صرف و مطلق از دولت برای حصول توسعه روستایی منطقی به نظر نمی رسد و به واقع دولت و مدیریت روستایی،همگام و همسو با یکدیگر تکمیل کننده پازل توسعه و شکوفایی در چنین مناطق و حوزه های جغرافیایی خواهند بود.
وی در خاتمه یادآور شد:با توجه مضاعف به اکو توریسم،تلاش برای توسعه صنایع تبدیلی و حمایت از صنایع دستی،روستاها با رونق و شکوفایی فزایندهتری همراه خواهند شد و به اعتقاد بنده این سه مولفه، اضلاع اصلی تحقق شکوفایی و توسعه پایدار در روستاها را ترسیم می کنند.