معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی جهادکشاورزی کردستان خبر داد
تدوین سند راهبردی پدافند غیر عامل برای کشاورزی استان
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهادکشاورزی کردستان در جلسه پدافند غیر عامل سازمان جهاد کشاورزی کردستان، گفت: وزارت جهاد کشاورزی در سال 95 سند راهبردی پدافند غیر عامل را برای این حوزه تدوین کرده است.
به گزارش ایلنا، مصطفیجلیلی افزود: همچنین علاوه بر استانهای مرزی،ما نیز در حال تدوین اختصاصی یک سند راهبردی پدافند غیر عامل برای استان هستیم.
وی تاکید کرد: در سند جدید تدوینشده هزینههای احتمالی پدافند غیر عامل در بودجه اختصاص یافته به پروژهها باید پیشبینی و پیوست شود.
وی با ارائه گزارشی از عملکرد سازمان جهادکشاورزی در بحث پدافند غیر عامل در سال گذشته گفت:در سال 95 همکاران ما تعداد9 جلسه در راستای پدافند غیر عامل برگزار کردند و 13 مورد رزمایش هم در حوزههای مختلف منابعطبیعی،سیلوها و غیره به انجام رساندهاند.
جلیلی تاکید کرد: در رزمایشها و مانورهایی که در حوزههای مختلف صورت میگیرد، باید موانع و مشکلاتی که در این مانورها نمایان می شود، کالبد شکافی شود و در راستای حل و مرتفع نمودن مشکلات و موانع احتمالی اقدام شود.
وی یادآور شد: ما باید با برگزاری رزمایش ها و مانورها بیشتر به نتیجه کار توجه داشته باشیم نه صرف انجام مانور و ارائه گزارش، در بحث اطلاع رسانی هم کارهای خوبی انجام شده از جمله اداره ترویج اقدام به توزیع بروشورهای و تراکتهایی در سطح استان کرده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه درسال گذشته گروه پدافند غیر عامل به کرات مجتمعهای تولیدی بخش کشاورزی را مورد بازدید قرار دادهاند گفت؛ موانع و مشکلات احتمالی در بحث پدافند غیر عامل شناسایی شده و اقدامهای لازم برای رفع موانع و مشکلات صورت گرفتهاست.
در ادامه مدیر کل غله استان گفت: از کل ظرفیت سیلوها و کارخانجات آرد استان 20 درصد در اختیار بخش دولتی و 80 درصد در مالکیت بخشخصوصی است.
جمال صالحی افزود: امروز تمام سیلو ها و کارخانه جات آرد بخش دولتی در استان مجهز به دوربینهای مدار بسته بوده و با توجه به اینکه این دوربینها هم تاریخ مصرف مشخصی دارند لازم است در اینباره با تخصیص منابع مالی بهسازیهایی صورت گیرد .
وی خاطرنشان کرد: نصب دوربینهای مدار بسته، مانیتورینگ و ژنراتورهای تولید برق از ضروریات سیلو ها و کارخانهجات آرد است که باید در تمام این کارخانهها و سیلوها انجام شود.
صالحی در پایان اظهار داشت: امروزه در استان 3 برابر مصرف استان ظرفیت ذخیره سازی گندم داریم، این در حالی است که مصرف سالانه استان 150 هزارتن گندم است که در حال حاظر540 هزار تن ذخیره گندم در سیلو ها داریم./