خبرگزاری کار ایران

مسئول وجوهات و مسائل شرعی دفتر رهبر معظم انقلاب:

محلاتی در دولت بعدی رئیس بنیاد شهید نخواهد بود/ امام در روز ورود به ایران گم شد/ مخالف نامزدی ناطق در انتخابات 76 بودم

محلاتی در دولت بعدی رئیس بنیاد شهید نخواهد بود/ امام در روز ورود به ایران گم شد/ مخالف نامزدی ناطق در انتخابات 76 بودم
کد خبر : ۴۵۷۹۵۵

مسئول وجوهات و مسائل شرعی دفتر رهبر معظم انقلاب گفت: رئیس کنونی بنیاد شهید و امور ایثارگران دولت یازدهم در دولت بعدی آقای روحانی مسئولیت بنیاد شهید و امور ایثارگران را برعهده نمی گیرند.

به گزارش ایلنا از یاسوج، " سیدهاشم رسولی محلاتی در برنامه دست خط از شبکه سوم سیمای ایران افزود: آقای شهیدی محلاتی بسیار خسته هستند و به آقای روحانی گفته اند که در دولت بعدی ایشان مسئولیت بنیاد شهید و امور ایثارگران را نمی پذیرند.

وی با تشریح ویژگی های مثبت رئیس کنونی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، اظهار داشت: مسئولیت بنیاد مسئولیت سنگینی است و آقای محلاتی خسته شده اند و اگر در دوره بعد، آقای روحانی رئیس جمهور شود ایشان دیگر رئیس بنیاد نمی شود.

با نامزدی ناطق در انتخابات 76 مخالف بودم

نخستین رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در ادامه از عملکرد وزیر راه و شهرسازی دولت یازدهم هم دفاع کرد و وی را فردی متفکر خواند.

رسولی محلاتی گفت: دکتر آخوندی مغز متفکر طراح در دوران جهادسازندگی بوده و از لحاظ کاری نیز بسیار فعال و پشتکار عجیبی دارد.

وی از مخالفت خود با ناطق نوری در انتخابات 76 هم خبرداد و خاطرنشان کرد: اگرچه آقای ناطق در آن زمان با ما مشورت کرد اما من خیلی موافق حضور ایشان در آن انتخابات نبودم.

استاد درس تاریخ اسلام دانشگاه امام صادق(ع) افزود: ناطق کنونی با ناطق گذشته هیچ فرقی نکرده و البته ما در مسائل سیاسی با ایشان چندان ورود نمی کنیم.

آیت الله منتظری خیلی امام را اذیت کرد 

رسولی محلاتی در بخش هایی از سخنان خود به مواضع آیت الله منتظری در زمان قائم مقامی امام راحل نیز پرداخت و یادآورشد: خبرگان رهبری این حکم را برای آیت الله منتظری صادر و امام آن را پذیرفت.

وی گفت: به نظرم اگر با خود امام مشورت می شد نمی پدیرفت که ایشان قائم مقام باشند و البته امام با ایشان خیلی مدارا کرد.

 مسئول نگارش نامه‌ها، پیام‌ها و جواب نامه های امام در ابتدای انقلاب افزود: آیت الله منتظری خیلی زود تحت تاثیر قرار می گرفت و البته خیلی رک و ساده زیست بود.

رسولی محلاتی با تاکید براینکه امام خمینی(ره)، آیت الله منتظری را بسیار تحمل می کرد، اظهار داشت: امام خمینی نمی خواست کارها به اینجا کشیده شود اما الله منتظری در بسیاری از کارها دخالت می کرد و شنیدم که برخی اوقات با امام نیز به تندی صحبت می کند.

وی گفت: وقتی امام برای ما حکم رسیدگی به امور ائمه جمعه را صادر کرد آیت الله منتظری به من زنگ زد و داد و بیداد می کرد و به احمدآقا هم زنگ زده بود و فردای آن روز ، امام از من خواست که در کار رسیدگی به امورات ائمه جمعه، دخالتی نکنم.

مسئول وجوهات و مسائل شرعی دفتر رهبر معظم انقلاب افزود: آیت الله منتظری خیلی امام را اذیت کرد و امام خیلی تحمل می کرد و دیگر نتوانست تحمل کند.

رسولی محلاتی در بخشی از سخنان خود از گم شدن امام راحل در روز ورود به ایران(12 بهمن 1357) خبر داد و خاطرنشان کرد: در آن روز و بدلیل شلوغی ، عمامه و عبای امام از سرش افتاد و شرایط طوری شد که ما ترسیده بودیم.

وی گفت: وقتی آقای ناطق نوری در همان ساعات اولیه خدمت امام رفتند و گفتند من داماد رسولی محلاتی ام، امام گفتند پس شما فامیل ما هستید.

امام در روز ورود به ایران گم شد 

نخستین رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور افزود: آقای ناطق ، آسیداحمدآقا و آیت الله صانعی در آن روز همراه امام بودند و ما با ماشین دیگر پشت سر آنها بودیم اما بطور ناگهانی ماشین امام بدلیل شلوغی جمعیت گم شد.

رسولی محلاتی با ذکر خاطراتی از آن روز، تصریح کرد: ساعات ها امام را ندیدیم و بسیار ترسیده بودیم چون قرار بود امام مستقیم به مدرسه حقانی بیاید و نیامده بود.

وی گفت: بعدا متوجه شدیم که امام به همراه آقای ناطق ، آسیداحمدآقا و آیت الله صانعی در منزل یکی از آشنایان شان ناهار خورده اند و استراحت کرده اند.

مسئول نگارش نامه‌ها، پیام‌ها و جواب نامه های امام در ابتدای انقلاب افزود: حوالی 10 شب بود که امام را به مدرسه حقانی آوردند و آنوقت خیال همه ما راحت شد.

امام اعتقادی به جادو نداشت

رسولی محلاتی با تاکید براینکه امام راحل به جادو اعتقادی نداشت،اظهارداشت: برخی افرادی که نزدیک امام بودند گاهی اوقات می گفتند امام را جادو کرده و می گفتند روی مان هم نمی شود به ایشان بگوئیم.

وی گفت: امام اصلا اعتقادی به جادو نداشت و جادو شدن را مسخره می دانست هرچند که برخی به ایشان مرتب می گفتند که شما را جادو می کنند.

امام ناراحتی قلبی داشت

نخستین رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور افزود: امام ناراحتی قلبی داشت و چندین ماه در همان ابتدای انقلاب در بیمارستان قلب بستری شد.

رسولی محلاتی با ذکر خاطراتی از آن دوران، بیان داشت: ناراحتی قلبی امام سبب شد تا خانه ایشان را به جماران منتقل کنیم تا نزدیک به بیمارستان قلب باشد.

روحیه امام در دوران جنگ آرام بود

مسئول نگارش نامه‌ها، پیام‌ها و جواب نامه های امام در ابتدای انقلاب، روحیه امام راحل در دوران هشت سال دفاع مقدس را روحیه آرام با تدبیر عنوان کرد.

رسولی محلاتی گفت: مهندس غرضی استاندار خوزستان تماس گرفت و خبر از سقوط خرمشهر داد و تاکید کرد که به امام بگوئیم احتمال سقوط آبادان نیز وجود دارد.

وی افزود: وقتی خدمت امام رسیدم دیدم که سرسجاده و درحال اقامه نماز است و وقتی به ایشان گفتم مهندس غرضی خبر از سقوط خرمشهر داده و می گوید احتمال سقوط آبادان هم هست، با عصبانیت گفت به آقایان بگوئید جنگ دیگر جنگ.

رهبری خود را شاگرد و پیرو امام می داند

مسئول وجوهات و مسائل شرعی دفتر رهبر معظم انقلاب با تاکید براینکه رهبری انقلاب خود را شاگرد امام راحل می داند، اظهارداشت: انصافا رهبری انقلاب همیشه خود را شاگرد و پیرو رهبری می داند اگرچه برخی ها اینطوری نبودند.

رسولی محلاتی، نظارت دقیق بر هزینه کرد وجوهات شرعی و ساده زیستی را از مهمترین اشتراکات زندگی امام راحل و رهبری انقلاب دانست.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز