معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان مطرح کرد:
مصرف غذاهای فست فودی مورد تایید نیست
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: استفاده بیش از حد از فستفودها از جمله دلایل چاقی در جامعه است چون دارای ترکیب زیادی از چربیهاست و سلامت آن نیز مورد تایید نیست.
به گزارش خبرنگار ایلنا در خرم آباد، دکتر رضا سپهوند روز شنبه در صبحانهکاری با حضور اصحاب رسانه که به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا انجام شد، اظهار کرد: وضعیت زندگی در جامعه بهگونهای شده که افراد خیلی فرصت تحرک ندارند و این موضوع باعث بروز بیماریهای غیر واگیر نظیر بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت و انواع سرطانهاست.
وی افزود: اضافه دریافت کالری در روز، عادات غذایی بد، عدم تحرک و استفاده از غذاهای فست فوتی از جمله عوامل چاقی محسوب می شوند.
سپهوند اضافه کرد: امروز جامعه ما جامعهای است که به طور متوسط بیش از ۵۰ درصد اضافه وزن دارند و این مهم از چند رفتار نشات میگیرد.
وی اظهار داشت: استفاده بیش از حد از فستفودها از دلایل چاقی در جامعه است چون دارای ترکیب زیادی از چربیهاست و سلامت آن نیز مورد تایید نیست.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در برخی خانوادهها بویژه مرفع مصرف حبوبات اندک است.
سپهوند اضافه کرد: میزان مصرف نمک در ایران ۲.۵ برابر مصرف جهان است و باید به یک اندازه قابل قبولی برسیم و باید ذائقه تغییر کند و نمک از سرسفرهها حذف شود.