معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش:
تمرین مسئولیتپذیری یکی از مهمترین کارکردهای شورای دانشآموزی است
معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: شوراهای دانش آموزی با 650 هزار نفر عضو در بیش از 92 هزار مدرسه کشور در طول سال تحصیلی مشغول فعالیت هستند.
به گزارش ایلنا از سیستان و بلوچستان، حمیدرضا کفاش در آیین افتتاحیه همایش ملی شوراهای دانشآموزی برتر کشور که در سالن آمفی تئاتر شهید عالی اداره کل برگزار شد، اظهار کرد : از میان 13 میلیون نفر جمعیت جامعه دانش آموزی سراسر کشور 650 هزار نفر جوان پرشور و با نشاط عضو شوراهای دانش آموزی هستند.
وی تصریح کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون 18 دوره انتخابات شوراهای دانش آموزی در مدارس کشور برگزار شده و نوزدهمین دوره در سال تحصیلی 95- 96 برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه تقریبا 100 درصد مدارس کشور شورای دانش آموزی دارند خاطر نشان کرد: برای برگزاری انتخابات و تشکیل شورای دانش آموزی باید حداقل 5 تا 9 نفر دانش آموز در مدرسه مشغول به تحصیل باشند.
معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: دانش آموز وقتی به عنوان عضوی از شورای مدرسه انتخاب می شود می تواند در کارهای اجرایی و تصمیم گیری مدرسه حضوری فعال داشته باشد.
کفاش با اشاره به اهداف شورای دانش آموزی اظهار داشت: افزایش مسئولیت پذیری، آموزش چگونه رای دادن و ارتباط سالم بین دانش آموزان از اهداف مهم این شوراهاست.
وی تصریح کرد: دانش آموزان در این شوراها مردم سالاری دینی را تجربه می کنند و آموزش و پرورش همه ساله به ویژه در سه سال فعالیت دولت تدبیر و امید همایش های ملی برای شوراهای منتخب برگزار کرده است.
وی با اشاره به هدف برگزاری همایش شوراهای دانش آموزی افزود: آموزش افراد در قالب همایش و تقدیر از آنان از اهداف مهم برگزاری آن است تا دانش آموزان با انرژی بیشتری سال تحصیلی جدید را آغاز کنند.
وی خاطر نشان کرد: تلاش خواهیم کرد مجموعه فعالیت های فرهنگی هنری قرآنی و دانش آموزی در سالهای آینده چند برابر ظرفیت کنونی افزایش یابند.
معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: دانش آموزان در تابستان امسال حضوری پرشور و بانشاط در حوزه های مختلف قرآنی هنری، فرهنگی، اردوهای پیشتازان و فرزانگان و اعزام به عتبات داشتند که در بالاترین سطح ممکن برگزار شد.
کفاش اظهار داشت: در آموزش و پرورش تلاش می شود برای نشاط دانش آموزان برنامه های ملی و استانی توسعه یابد.
معاون فرهنگی و پرورشی وزیر آموزش و پرورش افزود: با تدبیر و تلاش خالصانه مسؤولان آموزش و پرورش استان زمینه ارتقا و پیشرفت آموزش و پرورش فراهم شده است.
کفاش به رمزگشایی از شورای دانش آموزی پرداخت و گفت: شور آفرینی، وجاهت، رضایتمندی ، ایده پردازی، یاری رسانی، دانش ورزی، ایمان مداری، نشاط آوری، مسئولیت پذیری، وحدت بخشی و زمان شناسی از جمله ویژگی ها و شاخصه های شورای دانش آموزی است.
وی تاکید کرد: شورا یقینپرور است و به مسیری که برای خدمت انتخاب کرده یقین دارد و تا آخرین لحظه پابرجا خدمت میکند.
کفاش گفت: یکی از اهداف شورای دانشآموزی، دانشورزی است و اعضای شورا باید در عرصه دانش و فعالیت علمی زبانزد باشند.