خبرگزاری کار ایران

دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی:

برخی درباره حقوق‌های نجومی آدرس اشتباه می‌دهند

برخی درباره حقوق‌های نجومی آدرس اشتباه می‌دهند
کد خبر : ۳۸۳۳۱۵

دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی‌گفت: برخی از افرادی که داعیه گسترش عدالت در جامعه را دارند، درباره حقوق های نجومی مدیران آدرس اشتباه به جامعه می‌دهند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از شیراز، علی شکوری‌راد که شامگاه سه‌شنبه اول تیر در ضیافت افطاری جمعیت زنان مسلمان نواندیش فارس و حزب اتحاد ملت ایران اسلامی سخن می گفت، به تاریخ انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: انقلابی که به رهبری امام‌خمینی شکل گرفت در ابتدا انقلابی ترسیم شده بر اساس نفی استبداد و ظلم بود.

وی با بیان اینکه شعارهای ابتدایی انقلاب براساس مطالبه آزادی و عدالت شکل گرفته بود، افزود: این مطالبات را می‌توان در سخنرانی‌های امام و شهید مطهری جستجو کرد.

شکوری راد، عدالت خواهی و مطالبه آزادی را جزو آموزه‌های دین اسلام دانست و گفت: با وجود اینکه رهبر این انقلاب یک روحانی مسلمان بوداما گروه‌های مارکسیستی نیز به لحاظ مطالباتی که در شعارهای انقلاب نمایان بود از انقلاب سال57 حمایت کردند.

انقلاب اسلامی یک استثناء در میان انقلاب‌های قرن حاضر بود

دبیر کل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی در عین حال انقلاب اسلامی را یک استثناء میان انقلاب های دوران معاصر توصیف کرد و افزود: تمامی انقلاب‌های دوران معاصر از جنس انقلاب‌های چپ مارکسیستی  و کمونیستی بوده اند اما انقلاب مردم ایران به لحاظ تاسی از آموزه های غنی دین اسلام به انقلاب اسلامی تبدیل شد.

نماینده اسبق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب تصور کسانی که در این پیروزی سهیم بودند از بین رفتن فاصله طبقاتی و توزیع عادلانه ثروت بود، افزود: در چنین شرایطی اختلاف سلیقه در نوع نگاه به دو مقوله عدالت و آزادی باعث تشکیل دو جناح چپ و راست در جامعه شد.

شکوری‌راد با این توضیح که تفاوت جناح چپ تشکیل شده در بدنه انقلاب با جناح چپ در تعاریف سیاسی مرسوم این بود که این جناح تشکیل شده در بدنه انقلاب، برخلاف تفکرات چپ‌های مارکسیست معتقد به مسایل مذهبی و دینی بود.

وی تاکیدکردچپ های مذهبی به آزادی و عدالت نگاهی ویژه داشتند.

نماینده مردم تهران در دور ششم مجلس افزود: این در حالی بود که در جناح مقابل راست‌ها آنچنان که باید و شاید نه به عدالت اعتقادی داشتند و نه به لزوم گسترش آزادی در جامعه.

شکوری راد نگاه حاکم بر تفکر جناح راست ابتدای انقلاب را تفکری نشات گرفته براساس نگاه ویژه به مسایل اعتقادی اسلام دانست و گفت: در ایدئولوژی این جناح جنبه‌های اجتماعی دین کمتر مورد توجه قرار می‌گرفت.

وی با اشاره به اقدام سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در تقسیم بندی نیروهای سیاسی جامعه ایران ، پس رحلت امام گفت: براساس این تقسیم‌بندی گروه‌هایی که به دو مقوله عدالت و آزادی به عنوان دو مولفه لازم برای توسعه در جامعه نگاه می کردند به چپ سنتی موسوم شدند.

شکوری راد افزود: در مقابل این گروه ها، عده‌ای هم که عدالت را مقدم بر آزادی می‌دانستند در تقسیم‌بندی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی به راست سنتی شهرت پیدا کردند.

وی در تشریح این تقسیم بندی سیاسی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی افزود:گروه هایی که آزادی را مقدم بر عدالت می‌دانستند و توجه چندانی به مقوله عدالت نداشتند راست مدرن نام گرفتند و گروه‌هایی نیز که  به اصل عدالت پایبند بودند و در تفکرات‌شان برای آزادی اهمیتی قائل نمی شدند چپ جدید لقب گرفتند.

شکوری راد این تقسیم بندی را داری ایراد اساسی دانست و افزود: ایرادهای این تقسیم بندی خیلی زود نمایان شد.

وی افزود: گروه هایی که در تقسیم بندی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی چپ جدید یا چپ مدرن نام گرفته بودند، خیلی زود به رفتارهای عوام پسندانه روی آوردند تا مشخص شود کسانیکه این تفکر را در جامعه نمایندگی می کنند تیپ فکری شبیه به آقای احمدی‌نژاد دارند.

دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی افزود: نمایندگان این تفکر سیاسی‌گرچه شعارعدالت در جامعه را سر می دادند اما در عمل ثابت شد که این شعار اقدامی عوام فریبانه است.

شکوری راد با یادآوری شرایط شکل‌گیری مجلس سوم گفت: نزدیکی تفکر چپ سنتی به آرا و عقاید امام خمینی باعث شد تا در شرایطی که امام بحث جنگ فقیر و غنی در جامعه را سر می‌داد، مجلسی متشکل از نیروهای چپ سنتی شکل گیرد.

وی افزود: اما این اتفاق در مجلس چهارم رخ نداد و با رد صلاحیت گسترده حامیان تفکر چپ سنتی ، حاکمیت به دست تفکر طرفدار راست سنتی افتاد.

نماینده اسبق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: پس از حدود یک دهه که حاکمیت در اختیار راست سنتی بود، مردم دوباره به چپ‌هایی اعتماد کردند که این بار با رویکرد اصلاح طلبانه و به رهبری سیدمحمدخاتمی پا در عرصه قدرت گذاشته بودند.

راست های افراطی شعار عدالت را دستکاری کردند

شکوری راد دوران پس از چپ‌های اصلاح طلب را دوران روی کار آمدن راست‌های افراطی عنوان کرد و افزود: این عده با دستکاری کردن شعار عدالت و با رفتارهایی عوام پسندانه نظیر پرداخت یارانه و یا رفتن بین مردم قصد و نیت خود را که غارت و چپاول بیت المال بود، عملیاتی کردند.

وی وجود حقوق‌های نجومی برخی مدیران را نشات گرفته از همان تفکر حاکم بر دوره عوام فریبی دانست و افزود: مانور دادن روی فیش‌های حقوقی برای گمراه کردن افکار عمومی از تفحص درباره چپاول‌های رخ داده در دولت های نهم و دهم است.

دبیر کل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی وجود حقوق‌های حیرت‌آور در جامعه‌ای که هدف آن رفع تبعیض بین اقشار جامعه است را غیر قابل پذیرش دانست و گفت: دولت آقای احمدی‌نژاد با ارائه دو لایحه به مجالس هفتم و هشتم و تصویب این دولایحه توسط مجلس پایه‌گذار حقوق های نجومی کنونی بود.

وی با یادآوری میزان حقوق قاضی مرتضوی در دوران دولت نهم و دهم این موضوع را مورد تاکید قرار داد که معاون اول دولت احمدی نژاد به جرم همین دریافت‌های نجومی اکنون در زندان است.

نماینده اسبق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: کسانی‌که امروز دریافت‌های نجومی برخی  مدیران را در بوق و کرنا می‌کنند، همان‌هایی هستند که هشت سال در مقابل اختلاس‌های تاریخی و چپاول بیت المال سکوت کردند و به خیانت‌های انجام گرفته به بیت المال اعتنایی نکردند.

هدف عده ای خارج کردن انقلاب از ماهیت خود است

وی هدف این عده را خارج کردن انقلاب از ماهیت خود دانست و افزود: نمی‌توان خود را انقلابی نامید و در مقابل این همه خیانت به انقلاب و کشور سکوت کرد.

شکوری‌راد با بیان اینکه تاریخ ثابت کرده است پایبندترین افراد به نظام و انقلاب رهبران و بزرگان اصلاحات بوده اند، افزود: اگر یکی از وزرا و یا مدیران دولت اصلاحات در دوران مسئولیت خود اقدام به مال اندوزی کرده بود آنگاه همین افراد سکوت کرده در دوران دولت نهم و دهم فریاد وا سلاما و وا بیت المال‌هایشان بلند بود.

وی یکی از چالش‌های پیش روی نظام را ازبین رفتن باورهای مردم به انقلاب دانست و افزود: متاسفانه به جایی رسیده‌ایم که اگر کسی دست اندازی به بیت المال و ثروت اندوزی از دستش برآید و انجام ندهد به او می گویند بی عرضه!

نباید فراموش کنیم که هدف رقیب حذف کلی تفکر اصلاح‌طلبی بود

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در بخش دیگری از سخنانش با مثبت ارزیابی‌کردن نتایج کلی‌انتخابات مجلس در سراسر کشورگفت: نباید فراموش کنیم که هدف رقیب حذف کلی تفکر اصلاح طلبی بود.

شکوری راد با امیدوارکننده دانستن آینده سیاسی کشور افزود: ما در شرایطی قرارداریم که می‌بایست مطالبات سیاسی خود را با شرایطی مبتنی بر بهبودخواهی دنبال کنیم.

وی دولت یازدهم را دولتی اصلاح طلب ندانست و در عین حال افزود: این دولت می‌تواند با از بین بردن فضای امنیتی که دولت قبل به وجود آورده بود زمینه بهبود شرایط در جامعه را ایجادکند.

دبیرکل حزب اتحادملت ایران اسلامی دولت روحانی را دولت بهبود کننده شرایط معرفی‌کرد و افزود: در انتخابات مجلس نیز اصلاح طلبان با ایمان به لزوم بهبود بخشیدن به شرایط جامعه با اعتدالگرایان و اصولگرایان معتدل ائتلاف کردند.

وی در پایان ضمن تاکید بر لزوم حفظ این ائتلاف گفت: نباید به بهانه اصلاح طلب بودن، ائتلاف فراگیر امید را زیر سئوال برد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز