مدیرکل فرهنگ و ارشاد البرز مطرح کرد:
لزوم ایجاد جذابیتهای لازم برای حضور نوجوانان و جوانان در مساجد
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز یکی از راه های اصلی ترغیب جوانان به حضور در مساجد را استفاده از ابزار هنر عنوان کرد.
به گزارش ایلنا در البرز، سید موسی حسینیکاشانی امروز در نشستخبری خود به مناسبت سالروز تاسیس کانونهای فرهنگیهنری مساجد گفت: مساجد باید جذابیتهای لازم را برای جذب جوانان و نوجوانان داشته باشند تا نقش موثری در پرکردن اوقات فراغت و ارتقای آگاهی و باورهای این قشر داشته باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه هدف از شکلگیری کانونهای مساجد، تجمیع و محوریت فعالیتهای فرهنگی در مساجد است، افزود: باید از زبان هنر همچون نمایش، نقاشی، فیلم، سرود و... برای انتقال پیامهای اخلاقی، دینی، اجتماعی و... استفاده کنیم.
حسینیکاشانی در ادامه با بیان اینکه راهاندازی کانونهای فرهنگی مساجد در دانشگاههای استان را در دستور کار داریم، گفت: هم اکنون سه کانون در دانشگاههای استان راه اندازی شده که در نظر داریم این مهم در تمام دانشگاه های استان تسری یابد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز با اشاره به خالیبودن زمان بسیاری از اوقات فراغت مردم در البرز افزود: کانونهای مساجد با یک برنامهریزی مناسب و برنامههای هدفمند و تاثیرگذار میتوانند بخش زیادی از اوقات فراغت مردم را پرکنند.
همچنین مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان البرز نیز در این نشست با اشاره به فعالیت 357 کانون فرهنگی هنری در حدود یک هزار مسجد استان گفت: خانوادهها میتوانند با اطمینان خاطر فرزندان خود را برای استفاده از برنامههای مختلف این کانونها به این اماکن بفرستند.
حمیدرضا ولیزاده در ادامه افزود: 18 کانون از این تعداد را کانونهای تخصصی تشکیل میدهند که در حوزه های مختلفی همچون مهدویت، دیجیتال، حجاب، تئاتر و... فعالیت میکنند.
وی همچنین با اشاره به به فعالیت 28 خانه نور در کانون های استان گفت: در این کانون ها که ویژه کودکان است فعالیت های مختلف آموزشی همچون قرآنی، دینی و اخلاقی اجرا می شود.
وی با اشاره به فعالیت کتابخانه های مساجد گفت: یکی از ارکان مهم کانون های فرهنگی مساجد البرز 86 کتابخانه فعالی هستند که در حال حاضر قابل رقابت با با کتابخانه های عمومی استان هستند.
وی در ادامه با بیان این که نبود اعتبار مجزای استانی، از مشکلات اساسی کانون های فرهنگی مساجد استان است گفت: سرانه هر کانون در سال 700 هزار تومان است که مبلغ ناچیزی برای جذب جوانان و نوجوانان و پاسخگوئی به نیازهای آنان است.
ولی زاده با اشاره به اینکه بخش زیادی از اعتبارات مورد نیاز کانونها از طریق خیرین جذب میشود، گفت: اجرای هر چه بهتر برنامهها در کانون ها نیازمند اعتبارات استانی است.