خبرگزاری کار ایران

با اجرای دو طرح آبرسانی در روستاها و شهرهای کشور؛

سالیانه برای 30 هزار نفر اشتغال ایجاد می‌شود

سالیانه برای 30 هزار نفر اشتغال ایجاد می‌شود
کد خبر : ۳۴۵۸۴۵

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت : با اجرای دوطرح آبرسانی به روستاها و شهرهای کشور به مدت سه سال هر ساله برای 30 هزار نفر اشتغال ایجاد می شود.

« مهندس علی اصغر قانع» معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آبفای کشور در حاشیه بهره‌برداری از طرح‌های آبرسانی و فاضلاب شهری کاشان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ایلنا در کاشان با اعلام این خبر گفت: در فاز نخست آبرسانی که با مشارکت بانک های پارسیان و سپه و با اعتبار 2400 میلیارد تومان و بهره‌مندی از هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت در 115 شهر و 3400 روستای کشور تامین آب انجام می‌شود، حدود 31 میلیون نفر از این طرح منتفع می شوند  که 28 میلیون و نه صد هزار نفر آن جمعیت شهری و 2 میلیون و 400 نفر جمعیت روستایی هستند.

علی اصغر قانع با اشاره به اینکه در این طرح بیش از 2200 کیلومتر خط آبرسانی ایجاد می شود و 800 هزار تن ورق فولادی برای تولید لوله به کار گرفته می رود، گفت: اجرای این طرح ظرف سه سال در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله پیمانکاری، مشاوره ای، کارخانجات تولید ورق ، لوله سازی و تولید پوشش لوله ها اشتغال ایجاد می کند .

وی همچنین از آغاز طرح دوم فاز نخست آبرسانی به روستاهای کشور خبر داد و گفت : این طرح  با تامین اعتبار 1500 میلیارد تومان از طریق صندوق توسعه ملی در 810 مجتمع آبرسانی عملیات اجرایی آن شروع می شود و جمعیتی بالغ بر 2 میلیون و نه صد هزار نفررا تحت پوشش قرار می دهد.

قانع با اشاره به اینکه در این طرح شاخص بهره مندی آب روستایی از 74 درصد به 82 درصد ارتقا خواهد یافت، گفت : این طرح به عنوان اولین پروژه عملیاتی آبرسانی کشور بر اساس اقتصاد مقاومتی مد نظر مقام معظم رهبری  با اتکاء صد درصدی منابع داخلی کشور خواهد بود.

معاون برنامه ریزی  و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور افزود : طرح‌های فوق الذکر یکی از پروژه های درون زا ، نمونه و تکیه برظرفیت های داخلی  ومتخصصین کشور است.

وی اجرای 4 طرح آبرسانی و فاضلاب شهری کاشان از محل بانک توسعه اسلامی با اعتبار بالغ بر 65 میلیون یورو را از مهمترین و موفق‌ترین پروژهای فاضلاب شهری کشور دانست و گفت: تکمیل طرح‌های نیمه تمام فاضلاب شهری کاشان با استفاده از پتانسیل بخش خصوصی در قالب طرح‌های بیع متقابل نیز قابل توجه است.

قانع تکمیل طرح‌های نیمه تمام فاضلاب شهری کاشان و استفاده از پتانسیل بخش خصوصی برای انجام بخش‌های سرمایه‌گذاری در قالب طرح‌های بیع متقابل را از جمله طرح‌های در دست اقدام در شهرستان کاشان عنوان کرد و گفت: برای تکمیل طرح فاضلاب شهری کاشان مبلغ 12 ونیم میلیون یورو از محل بانک توسعه اسلامی تامین اعتبار شده است .

معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از دست بررسی قرارداشتن مدل‌های مالی برای حضور بخش خصوصی دراجرای طرح فاضلاب شهری آران و بیدگل خبرداد و گفت : کسانی که بتوانند در فاضلاب شهری آران وبیدگل سرمایه‌گذاری کنند از طریق بیع متقابل و از محل انتفاع حاصل از پساب های تصفیه شده خصوصا در بخش صنعت استفاده خواهد شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز