تولید بیش از شش هزار تن گوشت سفید در جویبار
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از تولید بیش از شش هزار تن گوشت سفید و توزیع بالغ بر ۱۲۰۰ تن سبوس بین دامداران این شهرستان در شش ماهه اول امسال خبر داد.
به گزارش ایلنا از ساری؛ به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سلیمان حاتمنژاد اظهار کرد: با توجه به اهمیت صنعت مرغداری و حجم بالای سرمایه گذاری در این بخش بخصوص در بحث اشتغال، در شش ماهه اول سال جاری شش هزار تن گوشت سفید در مرغداریهای گوشتی شهرستان جویبار تولید شد.
وی ادامه داد: شهرستان جویبار با داشتن ۱۸۰ واحد مرغداری و سهم بری ۹ درصدی در مقایسه با استان نقش مهمی در تامین نیازهای گوشتی ایفا میکند.
حاتمنژاد تصریح کرد: این مدیریت با هماهنگی شرکتهای تعاونی مرغداران و شبکه دامپزشکی نسبت به ثبت سامانه جوجه ریزی در مرغداریها اقدام میکند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار در ادامه سخنانش از توزیع بیش از ۱۲۰۰ تن سبوس بین دامداران این شهرستان در شش ماهه اول امسال خبر داد.