رقابت منفی بین شرکتهای سیمانی این صنعت را زیانده کرده است
مدیرعامل گروه سیمان تهران، گفت: رقابت منفی بین شرکتهای سیمانی برای فروش محصولات خود این صنعت را با زیانده کرده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا در جنوب استان تهران مختارپور درنشست همافزایی و هماندیشی گروه سیمان تهران که با حضور مدیران عامل و مدیران کارخانجات واحدهای تابعه سیمان تهران در محل مجتمع صنعتی سیمان تهران برگزار شد. با بیان اینکه همه مدیران و کارکنان یک گروه و سازمان میبایست از یک باور مثبت و یک رنگ نسبت به کل سازمان برخوردار باشند، چهار ویژگی « خدامحوری، مسئولیت پذیری، فرآیند محوری و مشارکت پذیری» را مهمترین عوامل مشترک در ایجاد باور مشترک و تاثیرگذار در همافزایی برشمرد.
مدیرعامل گروه سیمان تهران افزود : «هرچند برآیند تمامی فعالیتها و برنامههای سازمان در صورتهای مالی نمایان میشود ولی این بدین معنا نیست که ما از اخلاق،فرهنگ و توجه به منابع انسانی به عنوان سرمایههای اصلی هر سازمان غافل شویم».
وی اظهار داشت:« برای رسیدن به همافزایی همهجانبه در گروه ابتدا میبایست مشارکت پذیری مبتنی بر باورهای انسانی و برخواسته از فضیلتهای اخلاقی از قبیل صداقت و اخلاق نهادینه شود و این مهم میسر نمیشود مگر اینکه مدیران ما ابتدا مشارکت جو باشند تا بتوانند مشارکت تمامی کارکنان را در سرنوشت شرکتها بدست آورند».
مختارپور با اشاره به اینکه سیمان تهران یک گروه بزرگ است و با یک شرکت مستقل تفاوت دارد افزود:« به همین خاطر در ارزیابیها نیز با گروههای هم سطح خود مقایسه میشود و این وظیفه مدیران این گروه را سنگینتر میکند».
مدیر عامل گروه سیمان تهران افزود :« صنعت سیمان جز معدود صنایعی است که توانست در سالهای گذشته مطابق با سند چشم انداز 20 ساله کشور برنامههای خود را محقق کند و امروز به تولیدی بالغ بر 80 میلیون تن در سال دست یابد البته این درحالیست که اقتصاد کشور نتوانست به وعدههای خود در قبال این صنعت عمل کند و امروز شاهد آن هستیم که صنعت سیمان روزهای سرد پاییز و زمستان خود را سپری میکند و از هر حیث تحت فشار و بحران است».
مختار پور مهمترین عوامل تاثیرگذار در بحران فعلی صنعت سیمان را تغییر رشد نرخ ارز، تحریمهای طاقت فرسا و عدم حمایت صنایع بالا دستی و پایین دستی دانست که بعنوان پشتیبان صنعت سیمان به حساب میآیند که به درستی وظیفه خود را دنبال نکردند.
وی تصریح کرد:« در حال حاضر نیز که به علت عدم رونق طرحها و پروژههای عمرانی و رکود ساخت ساز میزان تولید بر مصرف سیمان پیشی گرفته و شرکتها میبایست از بازار کشورهای منطقه و رونق صادرات بهره ببرند وجود جنگ و ناامنی در کشورهای عراق و سوریه رونق صادرات را از بین برده است».
مختارپور در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح وظایف امروز مدیران گروه سیمان تهران در شرایط بحران و رکود پرداخت و بابیان اینکه شرکتهای سیمانی در شرایط رونق و شکوه یک دهه پیش میبایست پیش بینی وضعیت سخت امروز را کرده و آیندهنگری میداشتند، رقابتهای منفی امروز بین شرکتهای سیمانی را برای فروش محصولات خود به ضرر کل صنعت سیمان دانست.
مدیرعامل گروه سیمان تهران با اشاره به اینکه گروه سیمان تهران سهم خوبی در قالب کل واحد بین دیگرسیمانیها به لحاظ فروش و صادرات دارد ،برنامهریزی هرچه بهتر برای همافزایی بین گروه را در قالب کارگروه تخصصی فروش مهمترین راهکار دستیابی به سودآوری بیشتر عنوان کرد.