خبرگزاری کار ایران

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان

سالانه 63 هزار تن گوشت مرغ در کرمانشاه تولید می‌شود

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: سالانه شاهد تولید ۶۳ هزار تن گوشت مرغ در استان هستیم که ۱۳ هزار تن آن مازاد بوده و به دیگر نقاط کشور و یا عراق صادر می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از روانسر، خسرو شهبازی امروز سه‌شنبه در مراسم کلنگ‌زنی دومین کشتارگاه صنعتی در شهرستان، اظهار کرد: ایجاد صنایع تبدیلی نقش بسیار مهمی در بخش کشاورزی دارد، از این رو اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است.

شهبازی عنوان کرد: اکنون بیش از ۹ کشتارگاه صنعتی مرغ در کرمانشاه در حال فعالیت هستند که این رقم خوبی برای این استان است.

وی با تاکید بر اینکه بیش از ۹۱۹ واحد مرغداری در استان کرمانشاه وجود دارد، افزود: در هر دوره بیش از ۱۰.۵ میلیون قطعه جوجه در سطح این مرغداری‌ها تولید و به بازار تقاضا عرضه می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه کشتارگاه‌های استان رو به صنعتی شدن رفته‌اند، افزود: اصلی‌ترین هدف از ایجاد کشتارگاه صنعتی مرغ در روانسر توسعه صادرات گوشت سفید به خارج از استان و دیگر کشور‌ها خواهد بود.

کد خبر : ۳۰۵۲۸۵