50 درصد تولید مرکبات به مازندران اختصاص دارد
رئیس اتحادیه باغداران مازندران گفت: طرح ذخیرهسازی مرکبات باید مورد حمایت قرار گیرد به دلیل اینکه مصرف میوه در پایان سال بیشتر است بنابراین باید مرکبات را برای مصرف طول سال ذخیره کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری؛ محمدعلی شعبانی در جلسه ستاد تنظیم بازار در سالن شماره دو استانداری مازندران با اعلام اینکه تولید مرکبات در استان نسبت به سال گذشته رشد چشمگیری داشته و و ۲ برابر نیز افزایش یافت، اظهار کرد: ۵۰ درصد تولید مرکبات به استان مازندران اختصاص دارد.
وی افزود: با شرایط خوبی که در تولید مرکبات در استان حکمفرماست بنابراین برای، بستهبندی، نگهداری و صادرات آن باید تمهیدات درستی در جهت عرضه آن به بازار اتخاذ شود.
رئیس اتحادیه باغداران مازندران با بیان اینکه مرکبات به عنوان کشت دوم در استان از جایگاه خوبی برخوردار است، گفت: دولت بایدبه تولیدکنندگان مازندران یارانه پرداخت کند.
وی در ادامه افزود: هزینه حمل و نقل، وجود علفهای هرز و نگهداری مرکبات برای کشاورزان هزینه زیادی دارد بنابراین دولت باید با پرداخت یارانه بخشی از هزینه باغداران و کشاورزان را کاهش دهد.
شعبانی با اعلام اینکه ۸۵ هزار هکتار از باغات استان به کشت تامسون اختصاص دارد، افزود: اگر به تولید این محصول توجه بیشتری شود ارز آوری خوبی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ هزر تن انبارهای استان توانایی ذخیرهسازی مرکبات در راستای تنظیم بازار را دارد، گفت: طرح ذخیرهسازی مرکبات باید مورد حمایت قرار گیرد به دلیل اینکه مصرف میوه در پایان سال بیشتر است بنابراین باید مرکبات را برای مصرف طول سال ذخیره کرد.
مهدی رازجویان در جلسه ستاد تنظیم بازار در سالن شماره دو استانداری مازندران در این جلسه حمایت از برنج مازندران را جمله اقدامات مهم نام برد و افزود: دستگاههای مربوطه نسبت به برندسازی برنج مازندران اقدامات لازم را انجام دهند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه مازندران افزود: تدابیری اتخاذ شود تا واسطهگری و دلالی به حداقل برسد اگر این امر صورت گیرد به طور حتم واردات نیز کاهش مییابد.
وی به تولید مرکبات در استان اشاره کرد و گفت: تولیدات مرکبات نیز مانند برنج باید برندسازی شود و برای توسعه صادرات بویژه ذخیره سازی مرکبات تا ایام پایانی سال اهتمام جدی صورت گیرد.