ترویج فرهنگ و سبک زندگی اسلامی هدف برنامههای دهه کرامت شود
معاون فرماندار آران وبیدگل گفت: باید ترویج فرهنگ وسبک زندگی اسلامی مهمترین هدف برنامههای دهه کرامت شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا در آران و بیدگل علی محمد یوسفیان در جلسه هماهنگی و برنامهریزی ستاد بزرگداشت دهه کرامت گفت: اجرای برنامههای محتوایی و فرهنگی، توسعه مشارکتهای مردمی و تبلیغات از جمله برنامههای این ستاد در کشور است.
وی افزود: بیش از ۳۰ دستگاه در کشور عضو شورای هماهنگی مردمی در دهه کرامت هستند که ۱۸ کارگروه در این خصوص در سطح کشور تشکیل شده است.
یوسفیان تصریح کرد: ترویج فرهنگ و سبک زندگی اسلامی با بیان معارف دینی باید مهمترین هدف در برنامههای محتوایی و فرهنگی دهه کرامت باشد و در این راستا جهت بهتر و باشکوهتر برگزاری برنامههای این دهه از تمام ظرفیتهای مردمی و هیئات مذهبی شهرستان استفاده میکنیم.
وی با تاکید بر نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی خاطرنشان کرد: دهه کرامت، فرصت مناسبی برای نشان دادن ارادت ما به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است تا با بهرهگیری از اندیشههای معنوی آن بزرگواران، سبک زندگی خویش را در راستای اهداف دینی و اسلامی قرار دهیم.
وی با اشاره به ولادت حضرت معصومه در اول ذی القعده، آغاز دهه کرامت و نامگذاری این روز به نام روز دختر اظهار کرد: امیدواریم این نامگذاری منشأ ارزشمندی برای توجه، تفکر و انجام کارهای پر خیر و برکت برای دختران این مرز و بوم باشد.
معاون فرماندار آران و بیدگل ضمن تاکید برتکریم و تجلیل از دختران جوان تصریح کرد: برنامههای بزرگداشت دهه کرامت باید نقطه اتصال مردم و به ویژه دختران به اهل بیت باشد و در این راستا نقش مساجد و کانونهای فرهنگی بسیار مهم است.
شایان ذکر است از اول ذی القعده مصادف با ولادت با سعادت حضرت معصومه تا یازدهم ذی القعده ولادت با سعادت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) به عنوان دهه کرامت نامگذاری شده است که شعار سال ۹۴ در این دهه «ترویج فرهنگ اهل بیت (ع)؛ با همدلی و همزبانی» است.