خبرگزاری کار ایران

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه

امام، فقه را در متن قانون اساسی قرار داد

امام، فقه را در متن قانون اساسی قرار داد
کد خبر : ۲۸۱۵۵۰

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، یکی از ویژگی‌های امام را، گنجاندن فقه در متن قانون اساسی دانست و گفت: امام، با وجود تمام دشمنی‌های غرب‌زدگان فقه شیعه، آن را در متن قانون اساسی قرار داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از بروجرد، حجت الاسلام سید رضا تقوی ظهر امروز در مراسم بزرگداشت سالروز رحلت امام (ره) در جمع اقشار مختلف مردم در مسجد امام خمینی (ره) این شهرستان اظهار کرد: امام راحل ابرمردی بود که با نفوذ در قلوب شیعیان و مردم دنیا انقلابی ماندگار بر پایه مبانی اصیل اسلامی بنا نهاد.

وی با اشاره به ویژگی مردمی بودن امام راحل، عنوان کرد: امام همواره خود را از مردم دانسته و از آنها جدا نمی‌شدند به گونه‌ای که هنگامی که پس از 15 سال تبعید به وطن برگشتند، بیش از 9 میلیون نفر به استقبال ایشان آمدند.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، امام خمینی (ره) را مردی اهل صداقت با مردم توصیف و خاطرنشان کرد: رضایت مردم از او به گونه‌ای است که اکنون پس از گذشت 35 سال از رحلت این امام فرزانه همچنان داغ و عزای او برای اقشار مختلف مردم تازه است.

تقوی با بیان اینکه امام راحل منادی اسلام و دلداده خدا بود افزود: امام راحل از ابتدای انقلاب سال 42 نهضت و قیام خود را با یاد و نام خدا آغاز کرده و براساس تکلیف این انقلاب را مدیریت می‌کردند و هیچ‌گاه به دنبال مدیریت، ریاست و اعمال هوای نفس خود در تصمیم‌گیری‌ها نبودند.

وی اخلاص عمل را رمز ماندگاری آن امام راحل دانست و اضافه کرد: در تمام مقاطع انقلاب امام خمینی (ره) تکلیف محور بودند همچنانکه در جریان قیام 15 خرداد سال 42 برخی علما و انقلابیون زمان دست به انتقاد حرکت امام زده و آن را حرکتی ناپخته دانستند اما ایشان صراحتا فرمودند ما باید به تکلیفمان عمل کنیم و مامور به وظیفه‌ایم.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه ادامه داد: در بحبوحه جنگ تحمیلی پس از پذیرش قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برخی یاران و بزرگان انقلاب در گوشه و کنار کشور شروع به سر دادن زمزمه‌هایی مبنی بر باخت ایران در جنگ دادند اما امام راحل در جریان بیانیه تاریخی خود در سال 67 فرمودند ما در جنگ برای یک لحظه هم نادم و پشیمان نیستیم چراکه ما براساس تکلیف می‌جنگیم و تا هنگامی که مصلحت اقتضا می‌کرد مردانه جنگیدیم.

وی ویژگی دیگر امام راحل را کشاندن فقه به صحنه زندگی دانست و یادآور شد: امام خمینی (ره) توانست به خوبی انقلاب را معماری کند و فقه را که تا آن زمان در گوشه کتابخانه‌ها و حجره‌ها و مدارس خاک می‌خورد، از همان روزهای نخستین انقلاب با وجود تمام دشمنی های غرب‌زدگان فقه شیعه را در متن قانون اساسی قرار دهد.

 

ارسال نظر
پیشنهاد امروز