خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران :

کاهش تلفات و مدیریت مصرف دو اولویت اصلی شرکت توزیع است

کاهش تلفات و مدیریت مصرف دو اولویت  اصلی شرکت توزیع است
کد خبر : ۲۷۶۴۱۲

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با بیان اینکه کاهش تلفات و مدیریت مصرف دو اولویت اصلی شرکت توزیع است، گفت: میزان تلفات شرکت در مهرماه 94 باید به زیر 12 درصد کاهش یابد

به گزارش ایلنا از ساری ، به نقل از روابط عمومی توزیع برق استان مازندران ، مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران در نشست با مجریان کاهش پیک به اهمیت کاهش تلفات و مدیریت مصرف اشاره کرد و گفت : کاهش تلفات و مدیریت مصرف دو اولویت  اصلی شرکت توزیع است و  به منظور اجرای طرح ملی مهندسی و کاهش تلفات انرژی الکتریکی ، معاونین و مدیران شرکت توزیع برق مازندران میثاق نامه کاهش تلفات را امضاء کردند .

مهندس منوچهر جعفری افزود : کاهش تلفات ، بالا بردن راندمان و بالا بردن بهره وری از دغدغه های اصلی صنعت برق  در سالهای اخیر بوده به گونه ای که امروز شاهد برنامه ریزی گسترده برای کاهش تلفات به زیر 10 درصد هستیم تا گامی بلند برای جلوگیری از  هدردرفت انرژی و سرمایه کشور برداریم .

وی یادآور شد : میزان تلفات شرکت در مهر ماه 94 باید به زیر 12 درصد کاهش یابد که با توجه به اینکه درصد زیادی از تلفات شبکه برق غیرفنی است ، این حرکت جهادی تلفات را به میزان قابل توجهی کاهش خواهد داد و اهداف تعیین شده محقق خواهد شد .

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران تحول مهندسی بویژه مهندسی مجدد شبکه های توزیع ، کاهش یا حذف شعاع تغذیه ، ارتقاء کیفیت شبکه های توزیع و استاندارد سازی لوازم و تجهیزات و هوشمند سازی شبکه های توزیع را زا جمله راهکارهای بخش فنی کاهش تلفات بیان کرد .

جعفری یکی از راه حل های اساسی در کاهش تلفات را تغییر رفتار و طراحی دقیق بیان کرد و ادامه داد : تغییر رفتار با آموزش های پایدار امکانپذیر است و در طراحی نیز باید دقت کرد تا تلفات را کاهش داد .

وی با بیان اینکه تلفات بخش توزیع در همه امورها یکسان نیست گفت : بعضی از امورها تلفات بسیار بالا و بعضی از امورها تلفات پایینی دارند که امورهایی که تلفات بالاتری دارند  باید  تلاش بیشتری داشته باشند تا تلفات را کاهش دهند .

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران به لزوم برنامه ریزی خوب برای مدیریت مصرف اشاره کرد و ادامه داد : برنامه ریزی ها  شرکت توانیر به گونه ای است که باید در تابستان سال جاری حدود  2000 تا 2500 مگاوات صرفه جویی صورت پذیرد

 جعفری میزان پیک مصرف برق استان در سال گذشته 1590 مگاوات بیان کرد و اظهارداشت : در سال گذشته در زمان اوج مصرف  122 مگاوات صرفه جویی صورت گرفت .

وی به منافع حاصل از بهینه سازی مصرف برق اشاره  کرد و تامین برق  ، کاهش هزینه ها ، ارتقای کیفیت سرویس ، حفظ و بهبود رفاه اجتماعی و ارتقای بهره وری از منافع مشترکین دانست و کاهش آلودگی زیست محیطی ، صرفه جویی در منافع حفظ محیط زیست ، جلب رضایت مشترکین از منافع جامعه  بیان کرد و کاهش هزینه تولید ، بهبود بهره برداری ، کاهش هزینه سرمایه گذاری و بهبود خدمات رسانی را از منافع شرکت های برق برشمرد .

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران سهم بری بخشهای مختلف  در ایجاد پیک مصرف  برق در کشور  را مورد بررسی قرار داد و افزود : سهم بخش خانگی در پیک مصرف  5/41 درصد ، عمومی اداری 4/32 است که در بخش اداری با همکاری بسیج  ادارات برنامه تغییر ساعت  اداری صبح در کارگروه تخصصی استانداری  در دست بررسی است و در صورت همکاری در سایر بخش های اداری 20 درصد مصرف برق ادارات در ساعت پیک کاهش خواهد یافت .

جعفری به فعالیتهای گسترده این شرکت در زمینه مدیریت مصرف برق اشاره کرد و اظهار داشت : برای گذر از پیک تابستان از تمام ظرفیت های فنی ، عملیاتی ، فرهنگی و اطلاع رسانی بهره خواهیم گرفت تا با همکاری و همراهی آحاد مردم و مشترکین ، تابستان بدون خاموشی را پشت سر بگذاریم .

وی تصریح کرد : 80 درصد مشترکین استان را مشترکان خانگی ، 11 درصد عمومی ، 1 درصد صنعتی ، 5 درصد تجاری  و 3 درصد کشاورزی تشکیل می دهند که 41 درصد مصرف برق به مشترکین خانگی اختصاص دارد .

 

ارسال نظر
پیشنهاد امروز