خبرگزاری کار ایران

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوارسگان:

فعالیت فرهنگی به شکل‌گیری نقش اجتماعی دانشجویان کمک می‌کند

فعالیت فرهنگی به شکل‌گیری نقش اجتماعی دانشجویان کمک می‌کند
کد خبر : ۲۷۶۲۷۵

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوارسگان اصفهان در روز دوم برگزاری همایش ملی فرهنگ،هنر و اندیشه دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور در ادروگاه باغ ابریشم اصفهان گفت: فعالیت فرهنگی به شکل‌گیری نقش اجتماعی دانشجویان کمک می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان ، احمد علی فروغی در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای علمی، فرهنگی و هنری کانون فرهنگی  دانشگاه های آزاد کشوربا اشاره به نقش و اهمیت کانون های فرهنگی دانشگاه‌ها،افزود: در مدیریت جدید دانشگاه های آزاد اسلامی اهمیت زیادی به فعالیت های کانون های فرهنگی داده شده است و اکنون زمینه فعالیت همه جانبه برای دانشجویان با هر گرایش و علاقه ای از طریق کانون های فرهنگی  فراهم شده است. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان تصریح کرد: غرفه های استان ها با توجه به پتانسلی که دارند فقط موفق شده اند بخشی از تولیدات استانی خود را به نمایش بگذارند.

وی با بیان اینکه همایش کانون های فرهنگی نخستین دوره خود را می گذراند که البته با نقاط ضعفی همراه است،ادامه داد: نقطه قوت این همایش این است که دانشجویان خود متولی و به عنوان بازوهای اجرایی هستند.

فروغی گفت: ارائه فعالیت های کانون های فرهنگی فرصتی است که به کسب تجربه دانشجویان در برنامه های بعدی کمک و آنها را برای نقش های اجتماعی آماده می کند.

حضور 400 نفر کارشناس فرهنگی در کارگاه‌های آموزشی کانون‌های فرهنگی

 مدیر پژوهش های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان گفت: 400 کارشناس فرهنگی از سراسر کشور در دوره‌های کارگاه‌های آموزشی کانون‌های فرهنگی شرکت دارند.

  حسین کاظمی در روز دوم برگزاری همایش ملی فرهنگ،هنر و اندیشه در حاشیه برگزاری کارگاه‌های آموزشی دانشجویان و کارشناسان که در مجموعه فرهنگی و تفریحی باغ ابریشم برگزار شد،اظهار کرد: هدف از تشکیل این گردهمایی، توسعه فرهنگ، اندیشه و هنر دانشجویان سراسر کشور است که این طرح ماندگار از سوی معاونت فرهنگی سازمان مرکز دانشگاه مطرح شد.

وی با بیان اینکه این برنامه به مدت چهار روز در مجموعه پیش‌بینی شده است،افزود: مخاطبان اصلی آن، کارشناسان فرهنگی و دانشجویان کشور هستند.

مدیر پژوهش‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان با اشاره به برنامه‌های در نظر گرفته شده در این گردهمایی بیان کرد: این گردهمایی با حضور 400 نفر کارشناس فرهنگی و 500 نفر دانشجوی پسر از سراسر کشور در حال برگزاری است که براساس تقسیم بندی‌های صورت گرفته، کلاس‌های عمومی و تخصصی در مجموعه فرهنگی تفریحی باغ ابریشم تشکیل می‌شود.

وی ادامه داد: در کنار این گردهمایی، نمایشگاهی از آثار و محصولات پژوهشی و فرهنگی از 21 استان کشور به نمایش گذاشته می‌شود که دانشجویان، نشریات فرهنگی و آثار هنری خود را در معرض دید همگان قرار می‌دهند.

کاظمی گفت: از استان اصفهان حدود 40 واحد دانشگاهی شرکت دارند و یک غرفه نمایشگاه نیز به صورت استانی در کنار بقیه نمایشگاه‌ها بر پا است که بیشتر این محصولات شامل، نشریات، صنایع دستی و آثار هنری هستند.

وی تصریح کرد: دانشجویان فرهنگی به عنوان پژوهشگران و تحلیلگران آینده کشور می‌توانند با بصیرت و بینش خود بسیاری از مسائل کشور را نقد و بررسی کنند.

اصل مدیریت و برنامه ریزی فرهنگی تبدیل سیاست به برنامه اجرایی است

درادامه نیزمعاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان گفت: مدیریت و برنامه ریزی فرهنگی این است که این سیاست ها تبدیل به برنامه اجرایی شود چرا که اگر درست مدیریت نشود در حد شعار باقی می ماند.

  رضا اسماعیلی ؛ با اشاره به برگزاری کارگاه مدیریت و برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی اظهار کرد: هدف اصلی این کارگاه آموزشی این است که دانشجویان را با مفهوم انواع برنامه‌ریزی، ارکان برنامه‌ریزی و فرایند‌های برنامه‌ریزی آشنا کنیم.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی فرهنگ دو رکن اصی دارد،افزود: یکی از این ارکان تعیین اهداف و دیگری مسیر رسیدن به هدف است که باید راه های رسیدن به این اهداف را مشخص و در طی برنامه مدیریتی آن را به مرحله اجرایی پروژه تبدیل کرد.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان تصریح کرد: باید برنامه های مدیریتی و راه های روش مند اجرایی مشخص و مورد  نظارت و ارزیابی صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه این کارگاه های آموزشی برای افراد علاقمند به آشنایی با مولفه های شبکه های فرهنگی برگزار شد، گفت: نکته مورد تاکید برای رسیدن به اهدافی که گاهی دست نیافتنی به نظر می رسد این  است که برنامه ریزی کنیم تا به بسیاری از قابلیت های دست  نایافتنی دست پیدا کرد.

وی بیان کرد: مهمترین امر در مدیریت و برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی، نیاز سنجی فرهنگ تعریف شده مورد نیاز مخاطب دانشگاهی است که بتواند از منابع،امکانات و اولویت ها به خوبی استفاده و آن را تبدیل به سیاست و اصول کند.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان اضافه کرد: نتیجه مدیریت و برنامه ریزی فرهنگی این است که این سیاست ها تبدیل به برنامه شود چرا که اگر درست مدیریت نشود در حد شعار باقی می ماند. 

حاشیه ها ی روز دوم...........

وی در بازدیدی که از غرفه دانشگاه آزاد اصفهان داشت،اصفهان را شهر فرهنگ و تمدن ایران اسلامی دانست و از رضایتمندی  دانشجویان، کارشناسان،اساتید نسبت به میزبانی اصفهان ابراز خرسندی کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان همچنین در بازدید از غرفه زنجان به صورت نمادین آرزوی خود را بر درخت آرزوها نوشت.

گفتنی است،36 غرفه از 30 استان کشور از فعالیت های فرهنگی و هنری، پژوهشی و اختراعات،گردشگری،صنایع دستی برپا شده است.

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر
پیشنهاد امروز