معاون اشتغال کمیته امداد اصفهان مطرح کرد
ایجاد بیش از ۹ هزار طرح اشتغال و خودکفایی توسط کمیته امداد اصفهان
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اصفهان گفت: بیش از ۹ هزار طرح اشتغال و خودکفایی در کمیته امداد استان اصفهان در سال گذشته ایجاد شده که بالغ بر ۸۵۰ میلیارد ریال هزینه در برداشته است.
به گزارش ایلنا از اصفهان، به نقل از روابط عمومی و اطلاعرسانی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان، حسن ملکوتیخواه با اشاره به فعالیتهای ۱۲ ماه گذشته در بخش اشتغال و خودکفایی اظهار داشت: یکی از سیاستهای کمیته امداد در سال گذشته، توانمندی و خوداتکایی خانوادههای تحت حمایت و جلوگیری از بازگشت مددجویان به چرخه حمایت بوده است.
وی افزود: این کمیته در راستای اهداف تعریف شده اقدام به برگزاری دورههای آموزش فنی و حرفهای، حرفهآموزی فرزندان، کاریابی و اجرای طرح اشتغال و نظارت بر حسن اجرای طرح اشتغال کرده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اصفهان به اجرای طرحهای خوداشتغالی و ایجاد فرصتهای شغلی مناسب برای خانوادههای نیازمند اشاره و بیان کرد: هدف کمیته امداد به کارگیری روشهای مؤثر و کارآمد با حفظ کرامت، تأمین عزت و استقلال اقتصادی مددجویان است.
وی با اشاره به اجرای بیش از ۹ هزار طرح اشتغال و خودکفایی در این نهاد تصریح کرد: در سال گذشته بالغ بر ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار در این زمینه هزینه شده که ۳۵۰ مورد آن طرح تبدیلی توانافزایی به خودکفایی، یک هزار و ۵۲۵ طرح توانافزایی (مشاغل خانگی) ، ۶ هزار و ۷۷۳ طرح در بخش خودکفایی (خوداشتغالی) و ۷۳۱ طرح در بخش کارانگیزی صورت گرفته است.
ملکوتیخواه با اشاره به سرفصلهای طرحهای اشتغال از جمله کشاورزی، شیلات، صنایع دستی، فعالیتهای صنعتی، معدنی و خدماتی گفت: یک هزار و ۸۵۱ طرح کشاورزی و باغداری، ۱۱ هزار و ۳۰۸ طرح دامپروری، ۲۷ طرح شیلات، ۷ هزار و ۳۲ طرح صنایع دستی، ۱۳ هزار و ۷۹۹ طرح صنعتی و معدنی و بیش از ۴ هزار طرح خدماتی در سال گذشته ایجاد شده است.
وی با تأکید بر اهمیت موضوع نظارت بر طرحهای اجرا شده خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۳۸ هزار و ۴۸۱ طرح تحت نظارت حوزه اشتغال کمیته امداد استان اصفهان قرار گرفته است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اصفهان محل تأمین اعتبار طرحهای اشتغال را منابع قرضالحسنه بانکها، صندوق اشتغال نیازمندان امداد و صندوق توسعه ملی عنوان و بیان کرد: تأمین اعتبارات اشتغال از محل قرضالحسنه بانکها بیش از سایر منابع بوده است.