معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور:
روستاییان می توانند با یارانه خود شرکت تولیدی راه اندازی کنند
روستائیان می توانند با اختصاص ۶۰ هزار تومان از یارانه خود به مدت یکسال و اختصاص وام توسط دولت، شرکت تولیدی در روستای خود راه اندازی کنند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: روستائیان می توانند با اختصاص ۶۰ هزار تومان از یارانه خود به مدت یکسال و اختصاص وام توسط دولت، شرکت تولیدی در روستای خود راه اندازی کنند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور اضافه کرد: انقلاب ما بر اساس مشارکت مردم و جنگ ما نیز با حضور موثر مردم به پیروزی رسید و جنگ اقتصادی ما نیز با دنیا به پیروزی نمی رسد مگر اینکه مردم حضور فعال و تعیین کننده ای داشته باشند.
وی عنوان کرد: امام و رهبری هر دو بر نقش مردم تأکید داشته و دارند و مردم باید در فعالیت های اقتصادی نقش موثر و فعال داشته باشند ولی برخی به دلایل متعدد نمی خواهند مردم در فعالیت اقتصادی سهیم باشند.
رضوی توضیح داد: پیامبر گرامی اسلام فرموده اند آزادترین مردم، بی نیازترین مردم است و اگر بنای ما این است که انقلاب را حفظ کرده و به استقلال سیاسی ما لطمه نخورد باید به استقلال اقتصادی توجه داشته باشیم.
وی تأکید کرد: رهبری اگر در سال گذشته بحثاقتصاد مقاومتی را مطرح کردند برای رسیدن به استقلال اقتصادی بود و آنها که به دنبال حفظ شأن حکومت اسلامی هستند، باید به استقلال فرهنگی، سیاسی و اقتصادی توجه کنند زیرا اینها به هم وابسته هستند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور اعلام کرد: دولت تدبیر و امید بر این باور است که دو نکته ای را که رهبری تأکید دارندرا پیاده کند نخست اقتصاد مقاومتی و دیگر مشارکت فعال مردم و یکی از دلایلی که برخی نمی خواهند مردم مشارکت داشته باشند زیرا این کار، کار سختی است و در مشارکت اقتصادی مطالبات مردم دائم است.
وی افزود: یکی از مشکلات کشور و عدم توسعه یافتگی ما، بزرگ بودن حجم دولت و کوچک بودن بخش خصوصی و تعاونی است و امروز دولت تدبیر و امید تا سر صندلی قدرت است می خواهد دولت را کوچک کند و امور اقتصادی مردم را به آنها واگذار کند.
رضوی با اشاره به لزوم توجه به روستاها در رشد اقتصادی کشور اظهار کرد: روستا پایگاه اقتصاد مقاومتی است و برای نمونه ۶۰ درصد گوشت کشور در روستا تأمین شود و روستاییان ما از نظر تأمین زندگی مشکل دارند و توسعه روستایی به معنای توانمندسازی روستا است بنابراین دولت بر این باور است که باید توانمندسازی صورت گیرد و از این رو باید نیروهای فکری در این مناطق شناخته و از این ظرفیت استفاده شود.
وی خاطر نشان کرد: ما باید باور کنیم منافع دائمی بهتر از منفعت لحظه ای است و عیب ما این است که منافع لحظه ای فردی را بر منافع دراز مدت ترجیح می دهیم.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با اشاره اهمیت رشد اقتصادی در روستا اظهار کرد: یکی از طرح های ما این است که مردم هر دهستان که دوست دارند و داوطلب هستند به بخشدار، استاندار و هر یک از مقامات استانی اعلام آمادگی کنند که ۶۰ هزار تومان از یارانه شان، به مدت یک سال کم شود و شرکت تولیدی، بازرگانی و خدماتی دایر شود و یک خانواده اگر ۶۰ هزار تومان در ماه دهند مبلغ ۷۲۰ هزار تومان در سال می شود و اگر ۵۰ درصد یک روستا یعنی جمعیتی معادل یک هزار نفر این رقم از یارانه را اختصاص دهند ۷۲۰ میلیون تومان در سال می شود و دولت نیز سه برابر این رقم که روستاییان مشارکت کردند وام
کارمزد چهار درصد می دهد و شرکت نیز به نام همان روستاییان است و هیچ دولتی برای خدمت به روستاییان این کار را نمی کند و اینگونه شغل نیز ایجاد می شود.
وی یادآور شد: راه دوم ما این است که هر سرمایه گذاری که در روستا واحد تولیدی راه اندازی کند وام با کارمزد ۱۰ تا ۱۲ درصد به او داده می شود.