به دلیل تخلفات بهداشتی؛
۲۵۰ مرکز تهیه و توزیع غذا در دزفول پلمب شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: برای ۲۵۰ مرکز تهیه و توزیع غذا به علت تخلف بهداشتی در این شهرستان اخطاریه و دستور پلمب صادر شد.
به گزارش ایلنا از خوزستان، مهشید عصار امروز سهشنبه در جمع خبرنگاران اعلام کرد: برنامه تشدید نظارتهای بهداشتی و کنترل عوامل محیطی به منظور پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا و کنترل اپیدمی بیماریهای رودهای عفونی در تعطیلات نوروزی و در قالب طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان همچنان در حال انجام است.
وی افزود: ۲هزار و ۱۵۰ مورد سنجش عوامل محیطی نظیر یدسنجی، شوری سنجی، تست روغن مصرفی، سنجش pH و کنترل درجه حرارت با دستگاههای پرتابل و سنجش بار میکروبی از سطوح در مدت سه هفته در بازدیدهای نوروزی انجام شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول، نظارت بر سامانه های آبرسانی شهر و روستا جهت بررسی سلامت آب شرب و آب استخرهای شنا توسط بازرسان دانشگاه را از دیگر اقدامات کارشناسان در این طرح عنوان کرد و گفت: ۲هزار و ۵۰۰ مورد کلرسنجی و ۱۵۰ مورد نمونه برداری میکروبی از سامانهها و شبکههای آبرسانی انجام شده است.
عصار ادامه داد: بیش از چهار هزار بازدید بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی دزفول انجام و بیش از ۱۱ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته معدوم شد.
وی بیان کرد: سامانه رسیدگی به شکایات بهداشتی ۱۹۰ برای ثبت گزارشها و شکایتهای مردمی به صورت شبانه روزی فعال است و همشهریان در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی میتوانند با این سامانه تماس گرفته و شکایات خود را ثبت کنند.