خبرگزاری کار ایران

سرپرست معاونت سیاسی استانداری فارس:

اقوام و عشایر سرمایه‌های ارزشمند کشور هستند

اقوام و عشایر سرمایه‌های ارزشمند کشور هستند
کد خبر : ۱۵۹۹۷۹۳

مدیرکل امور عشایر استان: عشایر تولید کننده کالای ١٠٠ درصد ایرانی هستند

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: اقوام و عشایر، سرمایه های ماندگار و ارزشمند کشور هستند.

به گزارش ایلنا، حجت الله رضایی، در آیین افتتاحیه جشنواره شکوه اقوام و عشایر استان در محل دائمی نمایشگاه بین المللی شیراز افزود: امروز همه ما به وجود اقوام، ایلات و عشایر در جای جای میهن اسلامی از جمله استان فارس افتخار می کنیم.

وی ادامه داد: امروز به برکت انسان های بزرگی همچون مرحوم محمد بهمن بیگی در قوم قشقایی و دکتر سید علی ملک حسینی در قوم لر و دیگر عزیزانی که از سایر اقوام و طوایف در عرصه مدیریتی و سیاسی و علمی کشور داریم، شاهد موفقیت ها و دستاوردهای بزرگی از گذشته تاکنون بوده ایم که همگی اینها نشانه بزرگ منشی اقوام مختلف در استان فارس است.

رضایی با اشاره به گفتمان وفاق ملی دولت چهاردهم گفت: اگر بخواهیم این گفتمان را تبیین کنیم، این نمایشگاه خود نمونه بارزی از وفاق و همدلی است و این یعنی افزایش ضریب امنیت ملی که در سایه رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و به برکت خون شهدا بر فضای کشور شاهد هستیم.

سهم ١٢.۵ درصدی عشایر فارس از کانون جمعیتی عشایر کشور

مدیرکل امور عشایر استان فارس نیز در این مراسم بیان کرد: عشایر فارس ١٢.۵ درصد جمعیت عشایر کشور و ٣ درصد جمعیت این استان را با ٤۵ هزار و ۵٠٠ خانوار تشکیل داده است.

عبدالحمید کریمی ادامه داد: عشایر فارس با تولید یک چهارم گوشت قرمز، متولی بخشی از امنیت غذایی استان و با پراکندگی در بیش از یکهزار و ٢٤٠ استقرارگاه عشایری، در امنیت سرزمینی این استان نقش بی‌بدیلی ایفا می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: جامعه‌ای که تمام اعضای آن علاوه بر به مزین بودن به ذخیره ژنتیک فرهنگی و اجتماعی استان، عامل محوری تولید و مجری اقتصادی تولیدی هم محسوب می‌شوند.

مدیرکل امور عشایر استان فارس با بیان اینکه عشایر تولید کننده کالای ١٠٠ درصد ایرانی هستند، تاکید کرد: تامین نیازمندی‌های این جامعه تولیدگر توسط بیش از ۵٠ دستگاه اجرایی متولی و مسئول، به تعییر مقام معظم رهبری، از الزامات پشتیبانی تولید است.

به گفته کریمی، عشایر پر افتخار استان فارس به‌عنوان رنگین کمان اقوام کشور بوده و اقوام مختلف در کنار هم در امر تولید و امنیت سرزمینی فعالیت می‌کنند.

وی یادآور شد: جامعه ۵٠ درصدی زنان و دختران عشایر که حدود ١٠ درصد سرپرستان خانوار‌های عشایری جامعه عشایر استان نیز به آنها تعلق دارد، تولید صنایع‌دستی، تخصص تاریخی، میراث فرهنگی و فعالیت اقتصادی را به خود اختصاص داده‌اند. این بخش از جامعه عشایر استان از سپهر خدماتی اداره کل امور عشایر فراموش نشده و تاکنون بخشی از زنان جامعه عشایر در ٨٦ صندوق اعتبارات خرد زنان عضویت داده شده‌اند و توانمندسازی اقتصادی آنها در حال اجراست.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز